Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Σκουρτόπουλος: «Καταπληκτική εμφάνιση»

Σκουρτόπουλος: «Καταπληκτική εμφάνιση»
Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά την εξαιρετική εμφάνιση του Πανιωνίου και τη νίκη (82-60) επί του Άρη. Ο Έλληνας κόουτς ήταν ευχαριστημένος κυρίως από το πρώτο ημίχρονο, λέγοντας στη συνέχεια πως αυτό το ροζ φύλλο θα αποτελέσει οδηγό για τα ευρωπαϊκά ματς της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος:

«Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να έχουμε κάνει ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Μετά από μια κακή ήττα στην Ευρώπη αντιδράσαμε. Ένα παιχνίδι κόντρα στην Οστάνδη, το οποίο παλέψαμε αλλά στο τέλος χάσαμε τον έλεγχο. Παρότι είχαμε λίγο χρόνο στη διάθεση μας για να προετοιμαστούμε, η ομάδα έδειξε σοβαρότητα και σεβασμό στον Άρη. Διαπιστώσαμε στο βίντεο πως πρόκειται για μια καλή και σοβαρή ομάδα. Κάναμε μια καταπληκτική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο όπου λειτουργήσαμε καλά, είχαμε κάποιες πολύ καλές φάσεις και φτάσαμε σ’ αυτήν την πολύ σημαντική νίκη. Ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη μας και τώρα το πρόγραμμα γίνεται πιο βατό. Αυτό θα μας βοηθήσει να λειτουργήσουμε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Βαγγέλη και ελπίζω να πάνε καλά τα πράγματα για εκείνον και την ομάδα».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Παππάς δήλωσε: «Είναι μια σημαντική νίκη τόσο για ψυχολογικούς όσο και για βαθμολογικούς λόγους. Περιμέναμε ένα πιο σκληρό παιχνίδι, αλλά η αγωνιστική μας κατάσταση στο πρώτο ημίχρονο ήταν καταλυτική. Δεν ξέρω αν αγγίξαμε τη τελειότητα. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο μας βγήκαν κάποια πράγματα, είχαμε συγκέντρωση στην άμυνα και βάλαμε τα σουτ στην επίθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: