Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Χριστόπουλος: «Να μην ανησυχεί κανείς για τα αποδυτήρια»

Χριστόπουλος: «Να μην ανησυχεί κανείς για τα αποδυτήρια»
Η νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί της Ξάνθης ικανοποίησε απόλυτα τον Γιάννη Χριστόπουλο, ο οποίος στην συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τα αποτελέσματα, αλλά και για την πορεία της ομάδας. Το τρίποντο ήταν εξαιρετικά σημαντικό για την συνέχεια για την πορεία της ομάδας στην φετινή Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σήμερα καταφέραμε να κάνουμε μια σημαντική βαθμολογικά νίκη, που θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια. Σας είχα πει ότι έχουμε 8 ματς στη σειρά μέχρι τέλους του 2012 στα οποία θέλουμε να μαζέψουμε βαθμούς. Σήμερα μπήκαμε με το δεξί σ' αυτή τη σειρά αγώνων. Στο α' ημίχρονο μας δόθηκε η ευκαιρία να τελειώσουμε το ματς, αλλά δυστυχώς δεν το κάναμε . Στο β' μέρος η Ξάνθη ισορρόπησε κατά διαστήματα το παιχνίδι, χωρίς να δημιουργήσει φάσεις. Εμείς είχαμε πάλι κλασικές ευκαιρίες. Αν πετυχαίναμε ένα γκολ ακόμα θα έφευγε το άγχος και θα παρουσιάζαμε καλύτερο θέαμα. Πολλές φορές κάναμε άμυνα από στημένες φάσεις. Θα σταματήσω εδώ.

Καλή συνέχεια στην Ξάνθη, συγχαρητήρια για την εμφάνιση στα παιδιά. Πήραν μία νίκη που την άξιζαν».

Σχετικά με μία δήλωση που είχε κάνει λίγα λεπτά πριν την κάμερα της NOVA αναφερόμενος σε κάποια πράγματα που έγιναν και δεν του άρεσαν, διευκρίνισε: «Καταρχήν δεν πρέπει να ανησυχείτε ούτε εσείς ούτε ο κόσμος για το κλίμα στα αποδυτήρια και το πόσο κοντά είμαστε διοίκηση, παίκτες και τεχνικό τιμ. Εννοούσα κάποιους παράγοντες έξω από την ομάδα. Βλέπω ορισμένα φαινόμενα να επαναλαμβάνονται ακόμα και μέσα στην έδρα μας και είναι λογικό να με ανησυχούν, γιατί τα βλέπω συχνά. Εμείς είμαστε πολύ δυνατοί και θα συνεχίσουμε σ' αυτό το τέμπο».

Για τις «σκιές» περί διαιτησίας που άφησε ο κ. Κωστένογλου και το ότι η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα, σχολίασε: «Δεν θα ασχοληθώ με τη διαιτησία, πήραμε μια νίκη που την αξίζαμε πέρα για πέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: