Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Η ΑΕΚ είναι εδώ (;)


Η ΑΕΚ είναι εδώ (;)
Οι φίλοι της έχουν αναρωτηθεί πολλές φορές φέτος αν «αυτό που βλέπουμε είναι όντως ΑΕΚ».

Ε, ήρθε η μεγαλύτερη ευκαιρία ν’ αποδείξει ότι το DNA της μεγάλης ομάδας δεν αλλοιώνεται.

Απέναντι στον πρωτοπόρο, με τον κόσμο της για πρώτη φορά φέτος σε ντέρμπι και όλα τα όπλα της (συμπεριλαμβανομένου και του Κατσικοκέρη) διαθέσιμα, η «Ένωση» θέλει να διαψεύσει όσους την έχουν από χέρι χαμένη με τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ είναι «μαζεμένη» μετά την έλευση του Έβαλντ Λίνεν. Δεν είναι η ομάδα που έπεφτε εύκολα θύμα του κάθε πικραμένου. Εξακολουθεί όμως να είναι η ομάδα που είναι τελευταία στη βαθμολογία. Κι έτσι, δεν έχει πολυτέλεια να μην χτυπάει κάθε ματς. Και πόσω μάλλον αυτό όπου όλοι την έχουν ξεγραμμένη πριν καν ξεκινήσει.

Σε όλους αυτούς λοιπόν -αλλά κυρίως στον κόσμο της που θα βρεθεί για μια ακόμα φορά δίπλα της για να την υποστηρίξει- η «Ένωση» χρωστάει μια απάντηση. Και το λιγότερο που περιμένουν όλοι από 'κείνη είναι να παλέψει περισσότερο από ποτέ για να τη δώσει.

Το θετικό πάντως είναι πως θα το κάνει με ό,τι όπλο διαθέτει στα χέρια της. Διότι οι Λαγός, Φούντας και Κοντοές ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν μεσοβδόμαδα, ο Κατσικοκέρης εμφανίστηκε πανέτοιμος πια να επιστρέψει (από τις 23 Σεπτέμβρη και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ) και ο Έβαλντ Λίνεν μπόρεσε να διαμορφώσει την πιο «έμπειρη» ίσως αποστολή από το ξεκίνημα της χρονιάς.

Σε αυτή λοιπόν συμπεριλαμβάνονται οι πιο λίγοι νεαροί από κάθε άλλο παιχνίδι, ενώ θέση έχουν κανονικά (παρόλο που φαινόταν πιθανό ένας από τους δυο να κοπεί) και οι άλλοι δυο επιθετικοί, Φουρτάδο και Παυλής.

Αναλυτικά οι 18 που θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι είναι οι εξής: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κοντοές, Γιάγκο, Κορδέρο, Κατσικοκέρης, Κατίδης, Γκερέιρο, Παυλής, Ρίκκα, Λαγός, Φουρτάδο, Φούντας, Φέτσης, Β. Βλάχος, Μπουγαΐδης, Αρκούδας, Κουτρουμπής.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: