Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Ο Τέβες σε ρόλο δημοσιογράφου!!

Ο Τέβες σε ρόλο δημοσιογράφου
Τη δική του στήλη στην κυριακάτικη έκδοση της «Sun» αποκτά ο Κάρλος Τέβες, με τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι να στρέφει την «πένα» του κατά του Γκάρι Νέβιλ και να μιλά για τις αποτυχίες της εθνικής Αγγλίας, αλλά και για την αγάπη που τρέφει για μία …πρώην του.

Ο Αργεντινός επιθετικός αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί και εκτός των αγωνιστικών χώρων και αυτή τη φορά βρίσκει …αντίπαλο στο πρόσωπο του Γκάρι Νέβιλ.

«Είμαι εδώ σχεδόν 7 χρόνια τώρα και ακόμη μου φαίνεται δύσκολο να καταλάβω γιατί η Αγγλία δεν έχει προχωρήσει σε εθνικό επίπεδο», αναφέρει στην αρχή του άρθρου του ο Τέβες και στη συνέχεια αντιπαραβάλει το επίπεδο της Πρέμιερ Λιγκ με αυτό των «τριών λιονταριών», αναφέροντας πως «με τόσους καλούς παίκτες είναι δύσκολο να πιστέψει κάποιος πως η εθνική ομάδα δεν μπορεί να έχει επιτυχίες σε Euro και Μουντιάλ».

Το πρόβλημα; Μα, φυσικά ο Γκάρι Νέβιλ!

«Η εθνική Αγγλίας πρέπει να ρίξει μια ματιά στο προπονητικό επιτελείο. Δεν μπορώ να πιστέψω πως οι κορυφαίες εθνικές ομάδες έχουν μέλη στο προπονητικό επιτελείο που είναι ταυτόχρονα σχολιαστές στην τηλεόραση. Άτομα που αντί να ασχολούνται με την ομάδα κοιτούν τις επιχειρήσεις τους. Δεν μπορείς να διευθύνεις ξενοδοχείο και ταυτόχρονα να είσαι στην εθνική Αγγλίας», σχολίασε ο Τέβες αναφερόμενος στο ξενοδοχείο που χτίζει ο Γκάρι Νέιβιλ, στο Μάντσεστερ.


Την …αγαπά ακόμη

Ο Κάρλος Τέβες δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη Γουέστ Χαμ, με την οποία αγωνίστηκε στο παρελθόν. Οι φίλαθλοι των Λονδρέζων αποθέωσαν τον Αργεντινό άσο και ο ίδιος δεν τους ξέχασε στο …άρθρο του: «Πάντα θα θυμάμαι και την ομάδα και τους οπαδούς της. Θα το κάνω με πραγματική αγάπη και σεβασμό. Όλα ξεκίνησαν από εκεί για μένα στο αγγλικό ποδόσφαιρο και αυτός είναι ο λόγος που έκανα το σήμα της ομάδας με τα χέρια μου όταν παίξαμε στο Λονδίνο πρόσφατα. Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα επέστρεψε στην Πρέμιερ».

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: