Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Πελεγκρίνι: «Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε»

Πελεγκρίνι: «Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε»
Μετά τη δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα η Μάλαγα έχει πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιώσει, παραδέχεται ο Μανουέλ Πελεγκρίνι. Οι Ανδαλουσιάνοι έχασαν χθες από τη Σοσιεδάδ με 2-1 μια εβδομάδα μετά την ήττα από τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

«Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα, αλλά έχω κάποιες ιδέες για να βρούμε τη λύση», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο 59χρονος τεχνικός και συνέχισε:

«Χάσαμε έξι βαθμούς στην έδρα μας στα δύο τελευταία παιχνίδια γιατί δεν παίξαμε σε κανένα καλά. Απέναντι σε σφικτές άμυνες στερηθήκαμε ιδέες και φρεσκάδα. Ακόμη δε βλέπω καμία προοπτική απόκτησης κάποιων παικτών το χειμώνα.

Οι αντίπαλοι μας χωρίς να παίξουν σπουδαία, κατάφεραν να μας κερδίσουν. Νομίζω ότι το ψυχολογικό βάρος είναι μεγάλο. Έχουμε μια εβδομάδα να επανέλθουμε και πιστεύω θα τα καταφέρουμε να επιστρέψουμε στο πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο
».

Ο Χιλιανός προπονητής ακόμη απέφυγε να αποδώσει τις συνεχόμενες ήττες στην ατυχία της ομάδας του:

«Μια φορά μπορεί να είναι ατυχία αλλά δύο δεν μπορεί να είναι. Πρέπει να ανακτήσουμε τη φρεσκάδα μας για να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους μας.

Την προηγούμενη εβδομάδα παίξαμε καλύτερα από τη Ράγιο Βαγιεκάνο και στο δεύτερο ημίχρονο πίστευα ότι θα κερδίζαμε αλλά τελικά δεν έγινε κάτι τέτοιο
».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: