Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

«Να μην κουνιόμαστε για να μη φάμε κόκκινη»;

«Να μην κουνιόμαστε για να μη φάμε κόκκινη»;
Έντονα παράπονα από τη διαιτητή του αγώνα με τον Λεβαδειακό είχε ο Γιάννης Γκέσιος του Άρη μετά την ήττα της ομάδας του, καθώς όπως τόνισε ο άσος των «κίτρινων» δέχθηκε άδικα κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Ο μέσος των Θεσσαλονικέων ανέφερε για τη φάση της αποβολής του ότι δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου, ενώ υποστήριξε ότι το δεύτερο γκολ των Βοιωτών ήταν αυτό που έκρινε κατά πολύ την εξέλιξη του παιχνιδιού.

«Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Δεχτήκαμε γρήγορα το γκολ, αλλά στη συνέχεια απαντήσαμε γρήγορα και ισοφαρίσαμε με τον Κανούλα. Τα πράγματα έδειχναν να κυλούν καλά, αλλά ήρθε μια φάση στο τέλος του ημιχρόνου που για εμένα είτε είναι άουτ, είτε φάουλ στον Παπαζαχαρία πριν σκοράρει ο αντίπαλος. Στη συνέχεια υπάρχει και φάουλ στον Βελλίδη», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Γκέσιου και πρόσθεσε για την φάση της αποβολής:

«Εγώ νομίζω ότι με βρίσκει. Δε σηκώθηκα να διαμαρτυρηθώ ή να ζητήσω κανένα πέναλτι και ο διαιτητής ήρθε στο δευτερόλεπτο να με αποβάλλει. Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε; Να μην κουνιόμαστε για να μη φάμε κόκκινη; Έχουμε δεχτεί απίστευτες κόκκινες στα τελευταία παιχνίδια. Όλοι το βλέπουν».

«Έχουμε δείξει χαρακτήρα. Ισοφαρίσαμε, αλλά μ’ αυτά τα σφυρίγματα ήταν αδιανόητο να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Είχαμε τεράστιες ελλείψεις, αλλά κατορθώσαμε να ισοφαρίσουμε. Συνεχίζουμε, πρέπει να κερδίσουμε τον ΠΑΣ Γιάννινα. Είμαστε καλή ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: