Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Το «θηρίο» ξύπνησε!


Το «θηρίο» ξύπνησε!
Τα ανεπιτυχή αποτελέσματα μοιάζουν ήδη μακρινό παρελθόν!

Ο Ατρόμητος πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, αυτή τη φορά κόντρα στον Πανιώνιο με σκορ 1-0 για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και πλέον το ηθικό όλων στο σύλλογο του Περιστερίου είναι ακμαιότατο!

«Χρυσός» σκόρερ για τους νικητές και πάλι ο Θανάσης Καραγκούνης (30’).

Δεύτερη σερί ήττα για τον «Ιστορικό», που δεν ήταν σε καλό... φεγγάρι.

Από δύο δοκάρια είχαν οι δύο ομάδες, αρχικά ο Καραμάνος ένα λεπτό πριν πετύχει το γκολ ο Καραγκούνης, και στη συνέχεια ο Πανιώνιος με την κεφαλιά του Αυλωνίτη στο 45'.



Με πολύ… όρεξη ξεκίνησε τον αγώνα και προσπαθούσε να πιέσει όλο και περισσότερο τον Πανιώνιο. Διάθεση υπήρχε και από τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να έχουν τα… ηνία του αγώνα και την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου να «ανεβάζει στροφές» μετά το 15’.

Από δοκάρι σε γκολ και… τούμπαλιν!

Η πρώτη σπουδαία ευκαιρία ανήκε στον Ατρόμητο. Ο Περιστερίδης είχε βγει εκτός εστίας, ο Καραμάνος τον είδε, σούταρε, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι, καθώς σταμάτησε στο δοκάρι του Πανιωνίου. Ωστόσο, ένα λεπτό αργότερα, ο Θεός ήταν με τους Περιστεριώτες.

Ο Κούτσι έβγαλε φοβερή μπαλιά στον Θανάση Καραγκούνη, ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ με τον Περιστερίδη και δεν έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του, πετυχαίνοντας το δεύτερο συνεχόμενο γκολ του. Προς στιγμήν έπεσε ο ρυθμός, όμως ο Πανιώνιος έχασε εξίσου μεγάλη ευκαιρία με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Αυλωνίτης πήδηξε ψηλά, έπιασε την κεφαλιά, όμως το δοκάρι ήταν με το μέρος των γηπεδούχων.

Ακίνδυνος ο Πανιώνιος

Ο Ατρόμητος και στο δεύτερο μέρος συνέχισε να είναι ανώτερος. Είχε την κατοχή, είχε καλύτερες συνεργασίες και είχε και υποψίες φάσεων, με πιο κλασική ευκαιρία αυτή του 54’, όπου ο Καραμάνος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Καραγκούνης «στόπαρε» στον Πίτου Γκαρσία, όμως το σουτ του τελευταίου έφυγε ψηλά άουτ.

Προς τα μισά του δεύτερου μέρους, ο Πανιώνιος κυκλοφόρησε περισσότερο τη μπάλα, όμως χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Φάσεις δεν μπορούσε να κάνει μπροστά στην εστία του Ιτάνζ, με τους Περιστεριώτες να αμύνονται πολύ καλά. Τίποτα δεν άλλαξε στο τέλος και ο Ατρόμητος επικράτησε εν τέλει με σκορ 1-0, πετυχαίνοντας τη δεύτερη σερί νίκη του και πάλι με «χρυσό» σκόρερ τον Θανάση Καραγκούνη, που δικαίωσε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για την εμπιστοσύνη να τον ξεκινήσει βασικό.




Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Καραγκούνης (78’ Μπέλιτς), Καραμάνος, Πίτου Γκαρσία (77’ Μπρίτο), Δημούτσος, Κούτσι, Ιγκλέσιας

Στον πάγκο: Ράντμαν, Φυτανίδης, Μπάλλας, Νάστος, Καλλέργης

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος: Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κούρος, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος (24’ Ανδράλας), Ρόβας (67’ Ρόκας), Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Κολοβός (65’ Διαμαντάκος), Αραβίδης, Οκόγε

Στον πάγκο: Ανέστης, Ντούνης, Γιαννούλης, Κούρντι



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: