Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Άλλος τη νίκη, άλλος τις εντυπώσεις...

Ο Λεβαδειακός άναψε …κόκκινο στις επιτυχίες των τελευταίων αγωνιστικών του Άρη. Τον νίκησε με 2-1 , αλλά οι "κίτρινοι" ήταν αυτοί που έκλεψαν τελικά τις εντυπώσεις. Γράφει ο Άγγελος Μενδρινός.
Άλλος τη νίκη, άλλος τις εντυπώσεις...
- Έμειναν με δέκα παίκτες με μια αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα στο Γιάννη Γκέσιο για «θέατρο» στη προσπάθειά του να κερδίσει πέναλτι.
- Επιβεβαίωσαν ότι διαθέτουν ένα από τους καλύτερους τερματοφύλακες του πρωταθλήματος, τον Μάρκο Βελλίδη, που κατάφερε να κάνει για ένα ακόμα αγώνα εξαιρετικές επεμβάσεις που κράτησαν την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι.
Το σημαντικότερο όμως είναι ότι οι «κίτρινοι» έδειξαν χαρακτήρα. Ακόμα κι όταν έμειναν με δέκα σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, παρόλο που οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές τους δεν έχουν και τις… τρελές εμπειρίες, κατάφεραν να δώσουν τη δική τους συγκινητική μάχη για να μείνουν μέσα στο παιχνίδι και να πάρουν, τουλάχιστον, το βαθμό της ισοπαλίας.
Απέναντι στον Άρη με αυτά τα προτερήματα ο Λεβαδειακός που πήρε μια ακόμα νίκη με το συνηθισμένο δίδυμο των σκόρερ, τους Ζησόπουλο και Βασιλείου. Κι οι δύο πέτυχαν ωραία γκολ σε κρίσιμα σημεία. Ειδικά το γκολ του Ζησόπουλου είναι από τα ωραιότερα της αγωνιστικής και δείχνουν ότι το παληκάρι και μπάλα ξέρει και το μυαλό του κόβει. Γιατί εκεί που του ήρθε η μπάλα στη σέντρα του Πόι μία επιλογή είχε. Να κάνει προσποίηση. Απέναντί του ήταν ο Βελλίδης που είχε κλείσει σωστά την εστία του. Και τότε ο επιθετικός των γηπεδούχων άλλαξε πορεία στη μπάλα μ’ ένα τακουνάκι που θα το ζήλευε και Βραζιλιάνος.
Ακόμα και στην εποχή της κρίσης και της μιζέριας για το ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχουν και ματς που μπορείς ν’ απολαύσεις.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: