Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Κωστένογλου: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα»

Κωστένογλου: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα»
Αδικημένος από το τελικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, είναι ο Νίκος Κωστένογλου. Ο τεχνικός της Ξάνθης, είδε τους παίκτες του να κάνουν καλή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος, όμως ήρθε η ήττα, από την ομάδα της Ηπείρου.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την εικόνα του β' ημιχρόνου. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί σύμφωνα με την εμφάνιση του β' μέρους. Παρότι είχαμε ελλείψεις βασικών παικτών, είχαμε πάρα πολύ καλή εικόνα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν γίναμε απειλητικοί.

Συνεχίζουμε με σταθερότητα και βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Πρέπει σήμερα να κρατήσουμε την εικόνα μας από το β' ημίχρονο, είναι δύσκολο το πρωτάθλημα, αλλά με δουλειά προσεκτική και προσηλωμένη θα πάμε καλύτερα. Μας αδικεί το αποτέλεσμα σήμερα.

Για τη διαιτησία δεν θέλω να αναφερθώ, δεν είναι δουλειά μου».

Για το πώς είδε τη νεανική ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα: «Στο α' ημίχρονο κατά διαστήματα είχε την υπεροχή, αλλά από εκεί και πέρα άλλη ομάδα που να δυσκόλεψε τόσο πολύ τον ΠΑΣ εδώ στην έδρα του δεν υπήρχε. Οι αλλαγές που έγιναν, όπως του Νάκα μας βοήθησαν. Έχουμε κι εμείς νέα παιδιά, θα συνεχίσουμε να τα εμπιστευόμαστε. Θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε ποδοσφαιριστές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: