Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Σκεφτόταν Ρεχάγκελ ο Σαββίδης!!

Σκεφτόταν Ρεχάγκελ ο Σαββίδης
Τη σκέψη να τοποθετήσει σε ρόλο συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον Ότο Ρεχάγκελ είχε ο Ιβάν Σαββίδης. Ο ιδιοκτήτης του «Δικεφάλου του Βορρά» έχει σε μεγάλη εκτίμηση τους παίκτες και τους παράγοντες που συνέβαλαν στον άθλο του Euro 2004.

Στην κορυφή είναι ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας, Θοδωρής Ζαγοράκης, το ίδιο ισχύει για τον πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης, και ο αρχιτέκτονας εκείνης επιτυχίας, ο Γερμανός τεχνικός.

Ο ομογενής επιχειρηματίας είχε σκεφτεί να συνεργαστεί με τον Ρεχάγκελ, ο οποίος θα αναλάμβανε το παραπάνω πόστο για να μπορεί να έχει μία προσωπικότητα που θα ήταν είναι κοντά του και θα του κατέθετε άλλη μία άποψη για τη λειτουργία και το «χτίσιμο» μιας νέας ομάδας.

Στην πορεία, όμως, αυτό δεν επιβεβαιώθηκε και ο Σαββίδης απευθύνθηκε στον τεχνοκράτη, ο οποίος δεν ασχολείται μόνο με το άθλημα ή μόνο με το άθλημα, και προέκυψε η περίπτωση του Γκέρμαν Τσιστιακόφ.

Από την πλευρά του, ο 42χρονος παράγοντας συνεχίζει να καταγράφει όλα όσα αφορούν την ΠΑΕ, εκτός των οικονομικών και απολύτως ποδοσφαιρικών θεμάτων.

Ο Τσιστιακόφ αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα να εισηγηθεί όλα όσα μπορούν να βελτιώσουν την εικόνα της ΠΑΕ και στη συνέχεια θα ξεκαθαρίσει αν θα προκύψει μόνιμη συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Με σοβαρότητα κόντρα στον Πλατανιά

Σε καμία περίπτωση οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζουν ως εύκολο το σημερινό παιχνίδι με τον Πλατανιά στην Τούμπα (17:15, Novasports 1). Στον «Δικέφαλο του Βορρά» δεν ξεχνούν ότι η ομάδα έχασε τέσσερις βαθμούς σε θεωρητικά εύκολους αγώνες (με ΟΦΗ και Κέρκυρα εκτός) και σήμερα κόντρα στους Κρητικούς.

Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να προφυλάξει τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος αισθάνθηκε βαρύ τον τετρακέφαλό του και δεν συμμετείχε στη χθεσινή προπόνηση. Αν ο Έλληνας τεχνικός προτιμήσει τον ρόμβο, τότε αναμένεται να βάλει τον Κάτσε «εξάρι» και τον Κίτσιου μέσα αριστερά. Αν θα παίξει με «ευθεία», τότε ο Λίνο έχει προβάδισμα να παίξει αριστερά και ο Πέλκας δεξιά.

Συγκεκριμένα, ο 43χρονος προπονητής θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Χακόμπο. Μπροστά από τον Ισπανό τερματοφύλακα θα παίξουν – από δεξιά προς αριστερά – οι Έτο, Κουμάλο, Κατσικάς και Σταφυλίδης. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Κάτσε και Φωτάκης, έχοντας στα πλάγια τους Πέλκα και Λίνο.

Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Αθανασιάδης με τον Σαλπιγγίδη. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Αποστολόπουλος, Παναγιωτούδης, Κωνσταντινίδης, Βιβιάν, Γκαρσία, Γιάννου, Ιντζίδης και Κίτσιου.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: