Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

«Πελάτες» τους!!

«Πελάτες» τους
Η Κλαμπ Μπριζ υποτίθεται πως θα πήγαινε στην έδρα της Άντερλεχτ, προκειμένου να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, ώστε να μην μείνει πολύ πίσω στην «κούρσα» του τίτλου. Ωστόσο, οι «μωβ» έχουν να χάσουν στο «Κονστάντ Βαν Ντερ Στόκ» από τον σύλλογο του Μπριζ από τον Σεπτέμβριο του 1998! Έτσι, η παράδοση συνεχίστηκε με τους περσινούς πρωταθλητές να επικρατούν 6-1 απέναντι στους… επίδοξους στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Jupiler League.

Στο παιχνίδι εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά ήταν οι γηπεδούχοι με αποτέλεσμα να προηγηθούν στο 20΄με τον Μπρούνο. Στο 33’ ο Εμποκανί διπλασίασε τα τέρματα για την Άντερλεχτ. Ωστόσο, οι «μωβ» δεν σήκωσαν το πόδι τους από το «γκάζι» και έτσι ο Γιοβάνοβιτς στο 41’ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 3-0.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 54’ την «σκυτάλη» στο σκοράρισμα πήρε ο Κλέσταν κάνοντας το 4-0. Εκείνος που μείωσε για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Λεστίν στο 59’. Από εκεί και πέρα οι ποδοσφαιριστές της Άντερλεχτ συνέχισαν το… show που είχαν στήσει στο «Κονστάντ Βαν Ντερ Στόκ». Με τους Μπίλια στο 86’ και τον Πραέ στο 90’ να βάζουν τα ονόματά τους στον πίνακα των σκόρερς και διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Η (15η) αγωνιστική:

Παρασκευή (9/11)

Λόκερεν- Σταντάρ Λιέγης 2-1

Σάββατο (10/11)

Σερκλ Μπριζ- Γάνδη 2-2
Λιρς- Γκέρμιναλ 1-3
Λέουβεν- Κορτράικ 0-0
Ζούλτε Βάρεγκεμ- Μαλίν 1-1
Μπέβερεν- Σαρλερουά 0-0

Κυριακή (11/11)

Άντερλεχτ- Κλαμπ Μπριζ 6-1
Γκενκ- Μόνς (19:00)

Η επόμενη (16η) αγωνιστική:

Άντερλεχτ- Κορτράικ
Σαρλερουά- Μαλίν
Ζούλτε Βάρεγκεμ- Σταντάρ Λιέγης
Λέουβεν- Μονς
Λόκερεν- Γκέρμιναλ
Λιρς- Γάνδη
Μπέβερεν- Κλαμπ Μπριζ
Σερκλ Μπριζ- Γκενκ



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: