Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Μαντσίνι: «Το αξίζει ο Στραματσιόνι»

Μαντσίνι: «Το αξίζει ο Στραματσιόνι»
Χαρούμενος από το νικηφόρο σερί που έχει η Ίντερ εκτός έδρας με τον Αντρέα Στραματσιόνι στον πάγκο της εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο Μαντσινι. Ο 36χρονος τεχνικός έσπασε το «9 στα 9» του νυν προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι που κρατούσε από το 2007, ενώ σήμερα έχει την ευκαιρία να κάνει έντεκα τις νίκες μακριά από τον «Τζουζέπε Μεάτσα».

«Χαίρομαι που ο Στραματσιόνι έσπασε το ρεκόρ μου, επειδή είναι ταλαντούχος προπονητής. Από τους πρώτους του μήνες στην ομάδα απέδειξε ότι δουλεύει καλά και τα αποτελέσματα ήταν υπέρ του. Ο Αντρέα είναι νέος και ανερχόμενος προπονητής, όμως η Ίντερ είναι ήδη η αποκάλυψη της σεζόν», ανέφερε αρχικά ο Μαντσίνι και πρόσθεσε:

«Λίγοι περίμεναν η Ίντερ να ξεκινήσει τόσο καλά μετά από όλες αυτές τις αλλαγές στην μεταγραφική αγορά. Μεγάλος μέρος οφείλεται στον Στραματσιόνι, ο οποίος έδωσε στην ομάδα ταυτότητα. Ελπίζω ότι μπορεί να συνεχίσει προς αυτή την κατεύθυνση και θα να δημιουργήσει περισσότερα ρεκόρ, αλλά πάνω από όλα να γιορτάσει στο τέλος της σεζόν. Επειδή εκείνος και η Ίντερ το αξίζουν».

Ο Μαντσίνι κατέχει το ρεκόρ όλων των εποχών για την Ίντερ, έχοντας 17 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις που έγινε, επίσης, τη σεζόν 2006/07.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: