Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Κι όμως, προπονήθηκε ο Πάπε Σο!


Κι όμως, προπονήθηκε ο Πάπε Σο!
Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Ζεσουάλντο Φερέιρα και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού και ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού στην προπόνηση του Σαββάτου καθώς ο Πάπε Σο κατάφερε να λάβει μέρος στο μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος χωρίς να νιώσει το παραμικρό πρόβλημα.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος από την μέρα που αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό δεν είχε καταφέρει να τεθεί στην διάθεση του Ζεσουάλντο Φερέιρα λόγω της θλάσης και της υποτροπής που έπαθε στην πορεία. Σήμερα, 10/11 ο Σο κατάφερε να μπει στο πρόγραμμα και να γυμναστεί κανονικά χωρίς να παραπονεθεί για κάποιο πρόβλημα.

Αυτό σημαίνει ότι εφόσον όλα πάνε καλά με τον Σενεγαλέζο, ο Φερέιρα θα μπορεί να τον υπολογίζει σε 10-15 μέρες από τώρα. Από εκεί και πέρα, σήμερα στην Παιανία όσοι είχαν παίξει με την Λάτσιο έκαναν κυρίως αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και στο τέλος έπαιξαν δίτερμα.

Μέρος στο πρόγραμμα έλαβε και ο νεαρός Χρήστος Δώνης ενώ ατομικά προπονήθηκαν Πίντο και Σισοκό. Θεραπεία έκαναν Τοτσέ και Μπουμσόνγκ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: