Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Πέταξε με ελικόπτερο, "επιθεώρησε" εκτάσεις

Ο Ιβάν Σαββίδης ψάχνει την κατάλληλη τοποθεσία για το νέο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ και ενδεχομένως και για νέο γήπεδο.εν ασχολήθηκε μόνο με το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ο Ιβάν Σαββίδης στην πρόσφατη επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη. Ούτε εξάντλησε την παρουσία τους στις επαφές με διάφορα στελέχη της οικογένειας του ΠΑΟΚ.
Βρήκε και το χρόνο να κάνει μία βόλτα με ελικόπτερο πάνω από το νομό Θεσσαλονίκης (το είχε κάνει και παλιότερα) προκειμένου να "επιθεωρήσει" χώρους στους οποίους είναι δυνατό να κατασκευαστεί νέο αθλητικό κέντρο και ενδεχομένως και γήπεδο (δεν έχει κλείσει η προοπτική ανακατασκευής της Τούμπας). Αυτό αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας "ΣΠΟΡ", σημειώνοντας πώς στην πτήση του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε μαζί του τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ και τη Μαρία Γκοντσάρεβα.
Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πώς σύντομα θα έχουμε εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα και κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τη δημιουργία νέου αθλητικού κέντρου, καθώς ο χώρος στη Νέα Μεσήμβρια δεν ικανοποιεί τον 53χρονο ομογενή επιχειρηματία.
Πηγή: olapaok.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: