Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Η μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ!!

Έξι ονόματα είναι τουλάχιστον στην λίστα των παραγόντων του ΠΑΟΚ για τη μεταγραφική λίστα του Ιανουαρίου. Με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να αποτελεί έναν μικρό "γόρδιο" δεσμό, δεδομένου πως η υπόθεση του δεν είναι εύκολη. Ο παίκτης μπορεί να είναι εκτός των σχεδιασμών της Βόλσφμπουργκ αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα τον επιστρέψει χωρίς ανταλλάγματα στον ΠΑΟΚ. Ακόμα και στην περίπτωση εξάμηνου δανεισμού. Επίσης είναι άγνωστη η στάση και θέση του πορτογάλου επιθετικού, που με την επιστροφή του θα έκλεινε σύντομα και άδοξα την γερμανική του περιπέτεια και ενώ αυτός είχε βάλει σαν στόχο μετά την μεταγραφή του στην Γερμανία, να φτάσει ακόμα και στην εθνική της πατρίδας του.

Ακολουθεί η περίπτωση του Τζαβέλα, που είναι πιο εφικτή και μάλιστα υπάρχει εδώ και η δεδηλωμένη επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στην Ελλάδα, επιλέγοντας τον ΠΑΟΚ που είναι η ομάδα με την αδιάκοπη ανοδική τάση.

Ο Χολέμπας του Ολυμπιακού και της Εθνικής είναι επίσης μια αξιοπρόσεκτη περίπτωση δεδομένου πως ο ομογενής αμυντικός τελειώνει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακού και φέρεται ενοχλημένος που ακόμα δεν έχει κληθεί για συζητήσεις επέκτασης του. Τον παίκτη χρειάζεται ο ΠΑΟΚ γιατί παίζει στο αριστερό άκρο της άμυνας εκεί που το ερχόμενο καλοκαίρι θα χρειαστεί άμεση λύση μετά την φυγή του Σταφυλίδη και την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Λίνο.

Στην λίστα είναι ακόμα και ο Ναπολεόνι του Λεβαδειακού, αλλά και δεκάδες ακόμα παικτών που έχουν προταθεί.

Πάντα στα υπόψη
ο Ολαϊτάν

Ο Ολαϊτάν είναι ένας ικανός και πολύτιμος για την Βέροια παίκτης που όμως το καλοκαίρι έχει πάρει την απόφαση να εγκαταλείψει την ομάδα της Ημαθίας. Αν αυτό ακούγεται ενοχλητικό για την διοίκηση της Βέροιας και τον πρόεδρο της, τότε δεν είναι απίθανο να εξετάσει το ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη πριν το τέλος της σεζόν και ο επιθετικός της Βέροιας να αλλάξει πόλη και χρώμα φανέλας από τον καινούργιο χρόνο.



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: