Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

«Όχι όπως η Μπαρτσελόνα»

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς δεν περιμένει από την Τσέλσι να παίξει σαν την Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Ράφα Μπενίτεθ. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας είναι ρεαλιστής, όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού των «μπλε», και αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να πραγματοποιούν καλές εμφανίσεις.

«Είναι πολύ λογικό το να παίζουμε επιθετικά σαν την Μπαρτσελόνα, με το ρόστερ που διαθέτουμε. Έχω μιλήσει με τον Αμπράμοβιτς και αυτό που μου είπε είναι ότι θέλει η ομάδα να παίζει καλά. Γνωρίζει ότι δεν έχουμε παίκτες όπως οι Μέσι, Τσάβι, Ινιέστα, οι οποίοι είναι συμπαίκτες πολλά χρόνια», σημείωσε αρχικά ο τεχνικός της Τσέλσι για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Ο Αμπράμοβιτς βλέπει τον τρόπο που δουλεύουμε την ομάδα και γνωρίζει ότι θα χρειαστώ λίγο χρόνο μέχρι να φτιάξω κάποια πράγματα. Μπορούμε να συνδυάσουμε αμυντικό και επιθετικό τρόπο παιχνιδιού. Αυτό που χρειάζεται είναι να βρούμε την ισορροπία. Έχουμε παίκτες με ταλέντο στην επίθεση, αλλά πρέπει να οργανωθούν και να συνεργαστούν ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: