Ο Αλέξης Κούγιας ξεκαθάρισε πως η ατάκα του για Νικόλα Πατέρα, Αχιλλέα Μπέο και Γιώργο Τσακογιάννη ήταν ξεκάθαρα ειρωνική και όχι κατηγορία για τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού.
Ο Αλέξης Κούγιας μπορεί να απάντησε σε ερώτηση για το εάν ο Παναθηναϊκός ήταν Μπαρτσελόνα όταν πήρε το νταμπλ του 2010 πως «είχε Μπέο και Τσακογιάννη» αλλά όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος ήταν μια ατάκα ειρωνική και όχι μια δήλωση κατά του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Άλλοι διαβάζοντας και άλλοι ακούγοντας τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια στον ραδιοφωνικό σταθμό του Sentra 103,3, αποκόμισαν λάθος εντυπώσεις από μία απάντηση του σε ερώτηση που δέχθηκε από τον Βαγγέλη Μπραουδάκη.
Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής έφερε στην κουβέντα για την δημιουργία νέας λίγκας, την δήλωση του Ιβάν Σαββίδη «για να πάρεις πρωτάθλημα πρέπει να έχεις την Μπαρτσελόνα» (την μετέφερε λάθος όμως), με τον δημοσιογράφο να τον ρωτά αν ο Παναθηναϊκός του Νικόλα Πατέρα ήταν τέτοιου επιπέδου όταν πήρε το νταμπλ.
Ο γνωστός ποινικολόγος απάντησε: «Όχι, είχε τον Μπέο και τον Τσακογιάννη», με αποτέλεσμα κάποιοι να αρχίσουν τα πανηγύρια για την παραδοχή, η οποία όμως ουδέποτε έγινε, καθώς όπως χαρακτηριστικά τόνισε στο Leoforos.gr o Αλέξης Κούγιας: «Η απάντησή μου ήταν ειρωνική. Είναι δυνατόν να έχω πει κάτι τέτοιο. Καμία σχέση».

πηγή: Leoforos.gr