Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Σιγά μην δεν είχαμε «θύματα»

Σιγά μην δεν είχαμε «θύματα»
Δεν θα ήταν Κύπελλο αν δεν γίνονταν εκπλήξεις.

Οι Ράγιο Βαγεκάνο και Σοσιεδάδ καλούνταν να κάνουν την ανατροπή στα δεύτερα παιχνίδια τους για τον γύρο των «32», ωστόσο δεν τα κατάφεραν και έμειναν εκτός συνέχειας από τις Λας Πάλμας και Κόρδοβα αντίστοιχα. Εκκωφαντική πρόκριση για Μπέτις στην «κόντρα» της μεγάλης κατηγορίας με την Βαγιαδολίδ.

Στον πρώτο αγώνα η Βαγιαδολίδ του Όσκαρ είχε επικρατήσει 1-0 και είχε ένα μίνι προβάδισμα ενόψει επαναληπτικού. Κι όμως η Μπέτις ήταν «καυτή» την Τρίτη. Στο 27’ ο Αμάγια, στο 62’ ο Κάστρο και στο 86’ με αυτογκόλ ο Ρουέντα έγραψαν το τελικό 3-0 υπέρ των Ανδαλουσιανών, που ανέτρεψαν την κατάσταση και προκρίθηκαν στους «16» του Copa Del Rey.

Η Κόρδοβα από το πρώτο ματς είχε βάλει δύσκολα στην Σοσιεδάδ, έχοντας νικήσει με σκορ 2-0. Και αυτό δεν την εμπόδισε να πανηγυρίσει την πρόκριση μέσα στο «σπίτι» της μεγάλης. Η Σοσιεδάδ προηγήθηκε στο 21’ με τον Γκρίζμαν, ωστόσο στο 65’ ο Ολίβας των φιλοξενούμενων έφερε το ματς στα ίσα και έδωσε σαφές προβάδισμα στην ομάδα του. Μάλιστα, επτά λεπτά αργότερα, ο Ντουμπαρμπιέρ έκανε το 2-1 υπέρ της Κόρβοδα και ουσιαστικά όλα τελείωσαν, με τον Αγκιρέτσε στο 85’ να κάνει το τελικό 2-2 που άφησε εκτός συνέχειας την Σοσιεδάδ.

Μια απ’ τα ίδια και για την Ράγιο Βαγεκάνο, που έχοντας ηττηθεί στην πρώτη αναμέτρηση με την Λας Παλμάς 1-0, δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή εντός έδρας, μένοντας στο 0-0 και αποκλείστηκε εξίσου.





πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: