Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

«Είδωλό μου ο Ζιντάν»

«Είδωλό μου ο Ζιντάν»
Ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή που έχει δει με τα μάτια του χαρακτήρισε τον Ζινεντίν Ζιντάν ο Λούκας Μόουρα.

Ο Βραζιλιάνος παίκτης, ο οποίος από το περασμένο καλοκαίρι έχει "κλείσει" στην Παρί Σεν Ζερμέν, μίλησε με κολακευτικά λόγια και για τους Μέσι, Ρομπίνιο, Ντενίλσον και Ροναλντίνιο, ενώ υπογράμμισε πως είναι μία μεγάλη ευκαιρία για εκείνον να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα σαν το γαλλικό.

«Φεύγω από τη Βραζιλία, καθώς μου δόθηκε μία μεγάλη ευκαιρία, προκειμένου να πάω σε ένα σπουδαίο σύλλογο, όπως είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να εκμεταλλεύεται τέτοιες ευκαιρίες, αφού δεν ξέρει αν στο μέλλον θα του παρουσιαστεί μία παρόμοια. Η Παρί έκανε μία πρόταση στην οποία ούτε εγώ, αλλά ούτε η Σαο Πάολο μπορούσαμε να αρνηθούμε», τα λόγια του Βραζιλιάνου μέσου.

Στη συνέχεια, ο 20χρονος μέσος μίλησε για τον παίκτη που είχε ως πρότυπο όταν ακόμα ήταν μικρός: «Ο Ζιντεντίν Ζιντάν είναι το είδωλό μου. Ήταν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχω δει. Ωστόσο, πάντα μου άρεσε να παρακολουθώ παίκτες με σπουδαία τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως είναι οι Ρομπίνιο, Μέσι, Ντενίλσον και Ροναλντίνιο. Πάντα έβλεπα αγώνες τους, προκειμένου να αφομοιώσω μερικές από τις κινήσεις τους και να τις κάνω στους αγώνες που έπαιζα». 



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: