Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

«Μαύρη» Τρίτη για την Ντόρτμουντ!!

«Μαύρη» Τρίτη για την Ντόρτμουντ
Η πρωταθλήτρια Γερμανίας είναι εξαιρετικά πιθανό να επισκεφθεί με διαφορά -11 πόντων, την Αλιάνζ Αρίνα το απόγευμα του Σαββάτου, μετά το ισόπαλο 1-1 με την Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ παρέταξε την ομάδα δίχως τους Γκέτσε, Γκουντογκάν και Χούμελς που όλοι κουβαλούσαν μικροτραυματισμούς από τα προηγούμενα παιχνίδια. Το βαρύ πρόγραμμα, αλλά και οι απώλειες της Ντόρτμουντ της κόστισαν ακριβά, μια γκέλα που είναι πιθανό να την φέρει στο -11, πριν από το ματς του Σαββάτου με την Μπάγερν, αν οι Βαυαροί το βράδυ της Τετάρτης, καταφέρουν να κερδίσουν εκτός έδρας την Φράιμπουργκ.

Ο Κλοπ δίχως περιστροφές, μετά το τέλος του αγώνα με την Φορτούνα, ομολόγησε: «Δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες απέναντι στην αντίπαλο μας και τις λίγες που φτιάξαμε, δεν τις μετουσιώσαμε σε γκολ. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου, πως η όποια επιτυχία είχε η Φορτούνα, βασίστηκε στο γεγονός, πως τους αφήσαμε να μας βγαίνουν συνέχεια στην κόντρα επίθεση».

Την ίδια στιγμή οι παίκτες της Φορτούνα, πανηγύρισαν με την ψυχή τους την ισοπαλία, πλην όμως ο αθλητικός διευθυντής της Μπορούσια, Βολφ Βέρνερ τράβηξε στην κυριολεξία μακριά από τις κάμερες τον αρχηγό της ομάδας, Αντρέας Άλμπερτς, την ώρα που έδινε συνέντευξη, απαγορεύοντας τις δηλώσεις. «Δεν θα δώσουμε καμία συνέντευξη στο Sky σήμερα, αφού σε προηγούμενα παιχνίδια, μας μείωσε πολλές φορές» φώναξε οργισμένος ο παράγοντας της Φορτούνα.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως οι αντιδράσεις που έχουν ξεκινήσει οι φίλοι της Μπορούσια, για τις τιμές των εισιτηρίων, συνεχίστηκε και σήμερα με 12λεπτη σιωπηρή διαμαρτυρία.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: