Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Αποχαιρέτησαν Κατσιαούνης- Ζαμπέτας! Tα ονόματα της νέας διοίκησης

Οι εξελίξεις τρέχουν στο στρατόπεδο του Άρη με μεγάλη ταχύτητα. Μετά τη χθεσινή συνάντηση που είχαν οι φορείς της ΚΜΑ με τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, οι πρώτοι ζήτησαν από τους δεύτερους το «πάγωμα» της διαδικασίας αντικατάστασης προπονητή και την άμεση συγκρότηση διοίκησης πρωτοδικείου. Οι Κατσιαούνης, Στεφανίδης, Λαμριάκος και Ζαμπέτας θεώρησαν την κίνηση αυτή ως «άδειασμα» του φορέα προς το πρόσωπό τους και αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στη νέα διοίκηση.

Αυτή την ώρα Κατσιαούνης και Στεφανίδης βρίσκονται στο Ρύσιο για να αποχαιρετήσουν τους ποδοσφαιριστές, ενώ οι διαδικασίες συγκρότησης νέας διοίκησης έχουν ήδη ξεκινήσει.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο νέο σχήμα που θα δημιουργηθεί θα αποτελείται από τους Γιάννης Ψηφίδη, Κώστα Τικμπασάνογλου, Σπύρο Χριστοφορίδη (μέλος της νομικής επιτροπής που «τρέχει» το άρθρο 99) και Θόδωρο Αγγελούση (πρώην έφορο στο γυναικείο μπάσκετ), ενώ το όνομα του βετεράνου ποδοσφαιριστή της ομάδας, Άγγελου Σπυρύδωνα, έχει προταθεί για τη θέση του εκπρόσωπου των βετεράνων.

Τα άτομα που θα στελεχώσουν τη νέα διοίκηση πρωτοδικείου τρέφουν μεγάλη εκτίμηση στο όνομα του Γιάννη Μιαχλήτσου. Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής και τεχνικός των «κιτρίνων», νυν τεχνικός σύμβουλος της ομάδας, αναμένεται να αναβαθμιστεί αναλαμβάνοντας νέο ρόλο στο καινούργιο τεχνικό τιμ που θα απαρτίσει η νέα διοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: