Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

«Φέρατε τη συντέλεια του κόσμου με μία ήττα»

Την πορεία της Γιουβέντους ανέλυσε με δηλώσεις του στο ιταλικό «Sky» ο διευθύνων σύμβουλος των «μπιανκονέρι», Μπέπε Μαρότα. Ο παράγοντας της «Μεγάλης Κυρίας» διέψευσε πως υπάρχουν εντάσεις ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επιβλήθηκε το πρόστιμο στον Κουαλιαρέλα, ενώ τόνισε πως δεν υπάρχει σκέψη για μεταγραφές τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Η δεύτερη ήττα που υπέστη η Γιουβέντους σε 4 αγώνες, «πυροδότησε» τη φήμη πως οι σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες της δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Οι φήμες αυτές ενισχύθηκαν από τη συμπεριφορά του Φάμπιο Κουαλιαρέλα μετά την αντικατάστασή του στο ντέρμπι με τη Μίλαν. Όλα αυτά οδήγησαν στο συμπέρασμα πως το κλίμα στα αποδυτήρια δεν είναι καλό.

Ο διευθύνων σύμβουλος της «Γιούβε», Μπέπε Μαρότα, κλήθηκε να δώσει απαντήσεις σε όλες αυτές τις φήμες. Ο παράγοντας της «Μεγάλης Κυρίας» φιλοξενήθηκε από το συνδρομητικό «Sky» και διέψευσε τα πάντα.

«Δεν υπάρχει κανένας καυγάς ανάμεσα στον Μαρκίζιο και τον Μπονούτσι, ούτε υπάρχει πρόβλημα με τον Κουαλιαρέλα, όπως δημοσιεύτηκε. Ο Φάμπιο τιμωρήθηκε με βάση τον εσωτερικό κανονισμό, αφού πρώτα έγινε μια κουβέντα σε ήρεμο κλίμα και στην οποία δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις», τόνισε ο Μαρότα.

Οι ήττες που υπέστη η ομάδα οδήγησαν σε αυτές τις φήμες. Δεν ήμαστε συνηθισμένοι να βλέπουμε τη Γιουβέντους να χάνει. «Μα είμαστε μια φυσιολογική ομάδα και έπρεπε να περιμένετε πως κάποτε θα χάναμε και εμείς. Αυτό δεν σημαίνει πως είμαστε… σκοτωμένοι. Οι άλλες ομάδες χάνουν και δεν γίνεται τίποτα. Με εμάς ήρθε η συντέλεια του κόσμου», απάντησε ειρωνικά ο παράγοντας.

Οι ήττες αυτές, όμως, δείχνουν πως η Γιουβέντους χρειάζεται ενίσχυση, έτσι δεν είναι; «Διαφωνώ. Έχουμε την καλύτερη άμυνα και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση. Αυτό που θέλουμε είναι να βελτιώσουμε την απόδοσή μας και όχι να αγοράσουμε παίκτες. Δεν υπάρχουν κενά για να καλύψουμε», ήταν η σαφής απάντηση του Μαρότα.

Κλείνοντας, ο Μαρότα έχρισε τη Νάπολι ως το μεγάλο αουτσάιντερ για το Σκουντέτο. «Είναι μια ομάδα έτοιμη και δουλεμένη πολύ καλά. Έχουν κάθε δικαίωμα να πιστεύουν πως μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα. Τους σεβόμαστε και τους υπολογίζουμε πολύ, αλλά εμείς είμαστε ακόμα στην κορυφή», ήταν το σχόλιό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: