Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Τερζανίδης: «Οι συνεργάτες του Σαββίδη γνωρίζουν με ποιους παίκτες πρέπει να ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τερζανίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου αναφέρθηκε στο φιλικό των βετεράνων του «δικεφάλου» με αυτούς του Ολυμπιακού Βόλου. Ακόμη σχολίασε τις μεταγραφικές κινήσεις που πρέπει να κάνει η διοίκηση της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο μεταγραφής του Αντελίνο Βιερίνια.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το φιλικό των βετεράνων παικτών του ΠΑΟΚ με αυτούς του Ολυμπιακού Βόλου:
«Εμείς οι βετεράνοι πηγαίνουμε παντού για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Για ένα κοινωνικό παντοπωλείο μαζεύτηκαν χρήματα για άπορους και με ειδικές ανάγκες. Χαρήκαμε πάρα πολύ γιατί ήταν μεγάλη η προσέλευση του κόσμου και τους ευχαριστούμε. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν έρχεται εδώ και δυο χρόνια στον Βόλο και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να δει ασπρόμαυρα στο γήπεδο»

Για τις μεταγραφές που θα γίνουν τον Ιανουάριο:
«Αυτή τη στιγμή ο Σαββίδης έχει ένα επιτελείο που παρακολουθεί επαγγελματίες. Τους έχει εμπιστοσύνη. Είναι έμπειροι παίκτες αυτοί που ακούω, εκτός από τον 19χρονο της Βέροιας. Αφού κρίνανε οι παράγοντες του Σαββίδη πως αυτοί είναι οι κατάλληλοι για να ενισχυθεί η ομάδα, εγώ δεν μπορώ να κρίνω. Πρέπει όμως να γίνουν οι μεταγραφές τον Ιανουάριο. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει και από την ΑΕΚ και από τον Παναθηναϊκό ποδοσφαιριστές. Ο ΠΑΟΚ μπορεί πλέον με τον Σαββίδη να προσεγγίσει τους παίκτες που σίγουρα θα θέλουν να συνεργαστούν με τον ΠΑΟΚ.»
Για το ενδεχόμενο επιστροφής του Βιερίνια:
«Συζητάμε για έναν παίκτη που δεν γνωρίζουμε αν τον θέλει ή όχι η ομάδα του. Ο Βιερίνια έχει δείξει τα προσόντα του, σίγουρα ο ΠΑΟΚ τον θέλει, αλλά δεν ξέρουμε τις προθέσεις της ομάδας του. Έχει πολύ ταλέντο και πολλά να δώσει ακόμα γιατί είναι νέος.»








πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: