Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Ματθαίου: «Θα διοικήσουν τον Άρη άνθρωποι ανιστόρητοι και χωρίς ιδέα από ποδόσφαιρο»

Ο Νικήτας Ματθαίου, άλλοτε παράγοντας του Άρη και μέλος της ΚΜΑ, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis». Πάντα καυστικός στα λόγια του, μίλησε για τη νέα διοίκηση που θα σχηματιστεί στον Άρη, την κοινωνία μελών, αλλά και για τον πόλεμο που δέχεται αυτός και ο κ. Σκόρδας.
Αναλυτικά η συνέντευξη:

Για το αν συμφωνεί με τη δημιουργία νέας διοίκησης πρωτοδικείου:

«Δεν ξέρω αν η ΚΜΑ έχει το δικαίωμα να βάλει δικά της άτομα χωρίς να συζητήσει μαζί με μένα και τον κ Σκόρδα. Άκουγα πριν που τα είπατε με τον κ. Ζουμπουρίδη. Εγώ δεν μιλάω για πραξικόπημα αλλά δεν ξέρω αν η ΚΜΑ μπορεί να αναιρέσει μια απόφαση της Γ.Σ. από μόνη της. Κινδυνεύει η ομάδα. Ο Άρης στερείται από παράγοντες. Με κανένα δεν έχω τίποτα αλλά ένα πράγμα έχω να πω. Ο καθένας μπορεί να είναι στη δουλεία του καλός επιχειρηματίας ή δικηγόρος αλλά για να γίνει ποδοσφαιρικός παράγων πρέπει να έχει μια εμπειρία στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας. Κανείς δεν έχει, εκτός του Άγγελου Σπυρίδων. Θα έπρεπε να είναι άτομα που να έχουν ασχοληθεί. Θα είμαι στο συμβούλιο το βράδυ. Όταν εμείς φωνάζαμε από το Μάιο για διοίκηση πρωτοδικείου κανείς δεν άκουγε.»
Για να συμπληρώσει:

«Ορισμένοι είναι ανιστόρητοι. Ο Ζουμπουρίδης είπε πριν ότι ο Άρης κάνει πρώτη φορά διοίκηση πρωτοδικείου, ενώ είχαμε κάνει και το 2004. Είναι καλό να ασχολείσαι με τον Άρη αλλά να ξέρεις και τι έγινε από το 2004 μέχρι σήμερα. Να έχεις την ευθύνη του λόγου σου. Σας είπα για τη δυνατότητα των παραγόντων να βάλουν τον Άρη στο 99 και να τρέξουν τις εξελίξεις. Από τις αποφάσεις που έχουνε παρθεί από το Μάιο μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα και έχει κατασπαταληθεί 1 εκατομμύριο ευρό από τη διοικούσα του Ζαμπέτα . Σήμερα μετά από 5 μήνες καθυστέρηση, άνθρωποι που βλέπουνε ποδόσφαιρο μόνο από την τηλεόραση, προτείνουνε αυτόν κ αυτόν. Με φοβίζει αυτό γιατί ο Άρης από το 2004 λειτουργεί με νομικές ευθύνες του Λάμπρου του Σκόρδα και του Νικήτα Ματθαίου. Όλα θα γίνουν βάση ψηφοφορίας αλλά φοβάμαι ότι θα πέσουν στο κενό. Δεν πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι θα βρουν τη λύση. Αυτά έπρεπε να γίνουν από το Μάιο. Μας λοιδορούσανε εμένα και τον Σκόρδα που τα λέγαμε. Έχω τις επιφυλάξεις μου, δεν ξέρω αν μπορούν να πάρουν τα βάρη στην πλάτη τους.»

Για το αν θέλουν να είναι στη διοικούσα επιτροπή, αυτός και ο κ. Σκόρδας:

«Εγώ θέλω να βοηθήσω τον Άρη να σωθεί. Εάν υπάρξουν οι προϋποθέσεις, μπορώ να συμμετέχω από οποιοδήποτε πόστο. Υπάρχει σχέδιο στο οποίο κατά 90% μπορούμε να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο από ένα συγκεκριμένο τιμ. Αυτό το τιμ προτάθηκε σε φορείς του Άρη και το απορρίψανε. Ότι σχέδιο πρότειναν αυτοί έπεσε στο κενό. Το δικό μας σχέδιο το είχαμε δουλεμένο από το Φεβρουάριο μήνα. Τώρα προσπαθούν να προχωρήσουν το δικό μας σχέδιο ενώ δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο.»

Αν ο Άρης πρέπει να έχει άφθαρτα πρόσωπα στη διοίκηση για να υπάρχει κλίμα εμπιστοσύνης:

«Μιλάνε για φθαρμένα άτομα που διοίκησαν. Νικήτας Ματθαίου και φθορά δεν τα βάζω ποτέ μαζί. Δεν υπήρξαν ποτέ συνώνυμα. Υπάρχει εγγύηση του Ματθαίου που είναι η αιτία που σήμερα λειτουργεί ο Άρης. Ο Ματθαίου έβαλε εγγύηση όλα τα περιουσιακά του στοιχεία για αν λειτουργήσει ο Άρης. Δεν δέχομαι τη λέξη φθορά για μένα. Νομίζω ότι κατά 99% ήμουν αλάνθαστος. Θα χαρώ σήμερα όποιοι εκλέγουν να έχουν την ικανότητα να προχωρήσουν τη διαδικασία και να σωθεί ο Άρης γιατί θα σωθώ και εγώ, διότι έχω δεσμεύσει την περιουσία μου.»



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: