Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Καρύδας: «Θα είναι σαν να παίζει εκτός έδρας η Βέροια»

Ο πρώην προπονητής της Βέροιας, Νίκος Καρύδας, μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου αναφέρθηκε στον μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, Μάικλ Ολαϊτάν, αλλά και στο προσεχές παιχνίδι Βέροιας- ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας πως η Βέροια θα είναι σαν να αγωνίζεται εκτός έδρας.
Αναλυτικά η συνέντευξη:

Για το μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, τον νεαρό Ολαϊτάν:

«Θα μπορούσε να παίξει στον ΠΑΟΚ και άμεσα. Είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής, μπορεί να παίξει σε όλες τις μεσοεπιθετικές θέσεις. Χρησιμοποιεί και τα 2 πόδια με ευκολία, είναι μόνιμη πηγή κινδύνου και παίζει με πάθος. Συγκαταλέγεται στους 5 καλύτερους σε τελικές προσπάθειες στη Σούπερ Λιγκ. Αδυναμία του είναι το αμυντικό κομμάτι αλλά αυτό διορθώνεται. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν είναι ότι δεν θέλει να κάνει άμυνα αλλά τα στοιχεία του τον διαμορφώνουνε σαν επιθετικογενή και λιγότερο αμυντικογενή. Με τις απαιτήσεις του προπονητή του μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Είναι πειθαρχημένος και μπορεί να βελτιωθεί.»

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον άλλης ομάδας για τον Ολαϊτάν:
«Από όσο γνωρίζω υπάρχουν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται. Όχι μια μόνο. Όσο ήμουν εγώ η Βέροια δέχτηκε κρούσεις για τον ποδοσφαιριστή πιο έντονα από τον ΠΑΟΚ. Υπήρχαν και ελληνικές που ενδιαφέρθηκαν αλλά δεν θέλω να αναφερθώ. Δεν ξέρω για ενδιαφέρον Γκενκ και Κολωνίας.

Για το προσεχές ματς της Βέροιας με τον ΠΑΟΚ:
«Ξέρετε πολύ καλά ότι η Βέροια είναι «παοκοκρατούμενη» πόλη. Μεγάλος πυρήνας των οπαδών του ΠΑΟΚ κατάγεται από τη Βέροια και ξέρω πολύ καλά το ενδιαφέρον του κόσμου. Το γήπεδο θα είναι ασπρόμαυρο αλλά θα υπάρχουν και οπαδοί δικοί μας. Θα είναι σαν να παίζει εκτός η Βέροια.»
για να συμπληρώσει:

«Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από 2 ανεπιτυχή αποτελέσματα. Αυτό είναι και το άσχημο για τη Βέροια. Όποια ομάδα έπαιζε η Βέροια ήταν προηγουμένως αντίπαλος του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα παρά μόνο η νίκη. Η Βέροια αδικείται από τη βαθμολογική της θέση. Έχει δυνατότητες να κερδίσει παιχνίδια. Ξεκινάω από την ισοπαλία και δίνω ένα προβάδισμα στον ΠΑΟΚ.»



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: