Τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο του Πανιωνίου σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr παρακολουθεί στενά ο ΠΑΟΚ. Για τον 20χρονο αμυντικό που εκπλήσσει με τις εμφανίσεις του, ο Δικέφαλος θα δώσει «μάχη» με τον Ολυμπιακό για την απόκτησή του.
Με την περίπτωση του Σπυρόπουλου του Πανιωνίου φαίνεται πως ασχολήθηκαν στον ΠΑΟΚ καθώς ο 20χρονος αμυντικός θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Πρωταθλήματος. Οι εμφανίσεις του έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, με τον Γιώργο Δώνη να αναφέρεται στο ταλέντο του.
Στον Δικέφαλο λίαν συντόμως θα αναζητήσουν παίκτη για την δεξιά πλευρά της άμυνας καθώς πολύ δύσκολα ο Έτο να συνεχίσει από το καλοκαίρι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Το συμβόλαιο του Σπυρόπουλου με τον Πανιώνιο ολοκληρώνεται το Καλοκαίρι του 2014 και για τον 20χρονο δεξιοπόδαρο αμυντικό ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός. Έτσι λοιπόν, αν όχι τον Γενάρη, το Καλοκαίρι να έχουμε και την πρώτη μονομαχία σε μεταγραφικό επίπεδο των δύο μεγάλων του Ελληνικού Πρωταθλήματος.



πηγή: gazzetta.gr