Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Σάρωσε τα βραβεία ο ΠΑΣ

Σάρωσε τα βραβεία ο ΠΑΣ
Τόσο το βραβείο για το καλύτερο γκολ όσο και εκείνο του πολυτιμότερου της 12ης αγωνιστικής κατέληξαν στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού οι Τόμας Ντε Βινσέντι και Καρίμ Φεγκρούς συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους.

Ο μεσοεπιθετικός του «Άγιαξ της Ηπείρου» με το μακρινό του σουτ απέναντι στον ΟΦΗ, το οποίο ήταν και το μοναδικό στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, έφτασε στο 52,84 % αφήνοντας στη δεύτερη θέση εκείνο του Φερνάντο Ουσέρο του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Πανιώνιο με 41,60%. Στη τρίτη θέση τερμάτισε το τέρμα του Κεντάλ Ουκάρ απέναντι στον Παναθηναϊκό με 5,56%.

Τώρα όσον αφορά στο βραβείο του πολυτιμότερου της 12ης αγωνιστικής και αυτό κατέληξε σε ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα και πιο συγκεκριμένα στον τερματοφύλακα του «Άγιαξ της Ηπείρου», ο οποίος με τις σωτήριες επεμβάσεις του κράτησε ανέπαφη την εστία του κόντρα στους επιθετικούς του ΟΦΗ. Ο 30χρονος πορτιέρο συγκέντρωσε 51,04 %. Στη δεύτερη θέση ακολούθησε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος του Πανθρακικού με 38,07%, ενώ στη τρίτη ο Σωκράτης Φυτανίδης του Ατρόμητου με 10,89%.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: