Ο Ολυμπιακός δεν θα αφήσει τον Αλέξη Κούγια να μπει στο «Καραϊσκάκης» καθώς είναι τιμωρημένος με απαγόρευση εισόδου. Ο γνωστός δικηγόρος έχει προαναγγείλει την παρουσία του στο Φάληρο.
Οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρουν με τη δική τους ερμηνεία πως ο Αλέξης Κούγιας δεν έχει δικαίωμα να μπει στο γήπεδο του Ολυμπιακού και σε οποιοδήποτε γήπεδο επειδή είναι τιμωρημένος.
Η Παναχαϊκή έχει πάρει 30 προσκλήσεις για το σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου και όσοι τις κατέχουν θα μπουν στο μπουθ που κάθονται πάντα οι φιλοξενούμενοι (χωράει περίπου 20 άτομα και οι υπόλοιποι θα πάνε στα επίσημα).
Πάντως, αν έχει μια από τις προσκλήσεις ο Αλέξης Κούγιας ως μεγαλομέτοχος της πατρινής ομάδας τότε από τον Ολυμπιακό δεν θα του επιτραπεί η είσοδος λόγω της τιμωρίας του.
Ο γνωστός δικηγόρος, όμως, έχει προαναγγείλει με συνέντευξη του στο sportdog.gr πως φυσικά και θα πάει στο Καραϊσκάκης για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ομάδας του, όπως κάνει πάντα!
Υπενθυμίζουμε πως, ο Αλέξης Κούγιας έχει τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για ένα χρόνο, αλλά το θέμα είναι πως ερμηνεύεται το γήπεδο.  Είναι ο χώρος της εξέδρας, ο χώρος των αποδυτηρίων ή ο αγωνιστικός χώρος;


πηγή: gazzetta.gr