Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Και τώρα, Φάνη;

Ο Φάνης Γκέκας από τη στιγμή της αποχώρησής του από τον Παναθηναϊκό (καλοκαίρι του 2006) έχει αλλάξει 7 ομάδες (από Μπόχουμ μέχρι Λεβάντε) σε 6,5 χρόνια!
Την Κυριακή η ομάδα του έπαιζε με την Μπαρτσελόνα, αλλά δεν τον συγκινούσε καν η στιγμή που θα μπορούσε να αλλάξει φανέλα με τον Λιονέλ Μέσι. Ούτε πριν από τρεις εβδομάδες με τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Φάνης Γκέκας καθόταν αμήχανα στις εξέδρες του γηπέδου με τη σκέψη του να «τρέχει» στo... adios! Με τον προπονητή του, Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ, έχει να αλλάξει μία κουβέντα της προκοπής εδώ και ένα μήνα. Η τελευταία του εμφάνιση στην Πριμέρα Ντιβιζιόν χρονολογείται στις 30 Σεπτεμβρίου (σ.σ.: ήττα με 4-0 από την Οσασούνα), «ιδρώνοντας» συνολικά 233' σε 4 αγώνες. Εδώ και 20 ημέρες περνάει τις νύχτες του σε ένα ξενοδοχείο. Η κατάσταση δεν πήγαινε άλλο. Ο Φάνης Γκέκας, καλώς ή κακώς, ένιωθε «ξένο σώμα» στη Λεβάντε από τη στιγμή της άφιξης του Ομπαφέμι Μάρτινς. Οι άνθρωποι ήθελαν, εκείνος όχι. Σε σημείο να τους χαρίσει και πάνω από 200.000 ευρώ (δόση Δεκεμβρίου) για να αποκτήσει την... ελευθερία του, όπως σας είχε προαναγγείλει η «SD»  από τις 22 Οκτωβρίου (ένθετη φωτό).

Οπερ και εγένετο στη χθεσινή συνάντηση που είχε ο εκπρόσωπός του (και δεν είναι ο Πολ Κουτσολιάκος -τελεία και παύλα) με την ισπανική ομάδα. Ο 32χρονος Ελληνας επιθετικός αποχωρεί από το Λεβάντε με μοναδικά του ενσταντανέ το γκολ με τη Μάδεργουελ στην προκριματική φάση του Γιουρόπα Λιγκ και τις (ελάχιστες) τσάρκες του με οικογένεια και Νίκο Καράμπελα στη Βαλένθια. Τι λέει η επόμενη μέρα; Ελλάδα, ναι, αλλά μόνο για προσωρινή ξεκούραση. Εν προκειμένω στην Κέρκυρα όπου διαμένει η οικογένεια του διεθνούς επιθετικού. Η πατρίδα μας ως επόμενο βήμα επαγγελματικής αποκατάστασης δεν παίζει. Η Γερμανία που έχει φάει 5 χρόνια από τη διεθνή του καριέρα και έχει ήδη δύο προτάσεις δεν τον ψήνει. Η Τουρκία ίσως. Η απόφαση του Φάνη Γκέκα δεν πρόκειται να αργήσει. Και ενδεχομένως να προκαλέσει έκπληξη! Πρώτου μεγέθους...   

Δεν υπάρχουν σχόλια: