Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

«Είναι πολλά τα προβλήματα, Σάκη»

«Είναι πολλά τα προβλήματα, Σάκη»
Ούτε να τον… μάτιαζαν. Ο Αστέρας Τρίπολης έχει κάνει μια εξαιρετική εκκίνηση στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και σπουδαίες νίκες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι δύο τελευταίες με Ατρόμητο και Πανιώνιο. Πλέον, η ομάδα της Αρκαδίας ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Ξάνθη, όμως ο Σάκης Τσιώλης έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα.

Πιο συγκεκριμένα ο Σανκαρέ και ο Περόνε είναι τιμωρημένοι, ενώ έχει αποφασιστεί να εκτίσουν την ποινή τους, στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Παράλληλα πρόβλημα έχει προκύψει και με τους Μπαρτολίνι και Κουρμπέλη. Τις δύο εναλλακτικές λύσεις του Τσιώλη δηλαδή. Ο Αργεντινός θα ξεκινούσε, ενώ ο νεαρός Έλληνας αμυντικός θα έπαιρνε την ευκαιρία του.

Οι δύο παίκτες ακολούθησαν ατομικό, όπως και ο «Κούρμπε» και η αγωνία για το αν θα καταφέρουν να ταξιδέψουν στην Ξάνθη κορυφώνεται. Το ιατρικό επιτελείο έχει πέσει πάνω από τους δύο παίκτες και τις επόμενες μέρες θα είναι δεδομένο το αν θα μπορέσουν να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας τους.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: