Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Αλέγκρι: «Χρειαζόμασταν αυτές τις χαρές»

Ικανοποιημένος με τα τελευταία αποτελέσματα της Μίλαν σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, εμφανίστηκε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο αντιπρόεδρος της ιταλικής ομάδας τόνισε πως η ομάδα του είχε ανάγκη τις τελευταίες επιτυχίες, ώστε να επιστρέψει το καλό κλίμα στις τάξεις της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Αλσεσάντρε Πάτο.
Αρχικά, ο Αλέγκρι τόνισε για τις πρόσφατες επιτυχίες της Μίλαν: «Μετά από την κακή αρχή, την οποία όλοι μας περιμέναμε λίγο-πολύ, ήρθε μια σειρά αποτελεσμάτων που μας κάνουν χαρούμενους. Όλα μοιάζουν να άλλαξαν μέσα σε λίγες μέρες. Πήραμε ένα βαθμό στη Νάπολη, προκριθήκαμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και νικήσαμε τους πρωτοπόρους. Πολλές χαρές μαζεμένες, αλλά το χρειαζόμασταν».
Στην συνέχεια, αναφέρθηκε για την περίπτωση του Πάτο: «Δεν έχει καμία σχέση η μία περίπτωση με την άλλη. Ο Κασάνο έστελνε σε μένα και στον Αλέγκρι 200 μηνύματα την ημέρα, πιέζοντάς μας να τον δώσουμε. Ο Πάτο δήλωσε το αυτονόητο, πως θέλει να παίζει περισσότερο. Μου φαίνεται λογική η απαίτησή του, αλλά μόνο ο Αλέγκρι μπορεί να του απαντήσει»».
Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος είχε βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής: «Νομίζω πως θα μπορέσει να κάνει και Πάσχα στη Μίλαν», απαντά γελώντας ο Γκαλιάνι. Για να συνεχίσει λέγοντας πως «ποτέ δεν ήθελα να αλλάζω προπονητή στη μέση της χρονιάς. Ας ολοκληρωθεί η σεζόν και θα δούμε αυτά που πετύχαμε. Στήριξα και εξακολουθώ να στηρίζω τον Αλέγκρι, με τον οποίο έχω καλές σχέσεις. Τα αποτελέσματα θα δικαιώσουν και εμένα και εκείνον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: