Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Μπόνι: «Έζησα απίστευτες καταστάσεις που δεν ξεχνιούνται με τίποτα»

Ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής του Άρη, Μάριο Μπόνι, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το σημερινό παιχνίδι, το πως αισθάνεται που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και γι' αυτό που του λείπει περισσότερο από τον Άρη.

Πως αισθάνεται που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη:

«Είναι μεγάλη μου χαρά που επιστρέφω σε μια πόλη που με αγάπησε. Είναι συνέχεια χαμογελαστός που είναι εδώ και θα ήθελα να μείνω και άλλες μέρες αλλά λόγω υποχρεώσεων πρέπει να γυρίσω την Παρασκευή γιατί δουλεύω σε ένα τοπικό κανάλι και είμαι μάνατζερ σε μία ομάδα».

Για το πως περιμένει το παιχνίδι σήμερα:

«Είναι πολύ σημαντικό που θα παίζω με παίκτες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο μπάσκετ. Η Θεσσαλονίκη παραμένει «Μπασκετούπολη» παρά τα προβλήματα που υπάρχουν. Νιώθω πολύ ωραία και χαίρομαι πολύ που θα συναντήσω παλιούς φίλους».

Για ποιους θα χαρεί περισσότερο που θα ξανά συναντήσει

«Θα χαρώ πολύ που θα δω τον Γαλακτερό, τον Μπάρλοου, τον Λιαδέλη και πολλούς άλλους».

Γι' αυτό που του λείπει από τον Άρη:

«Είναι τιμή μου που αγωνίστηκα στο Άρη. Θυμάμαι το σύνθημα που τραγουδούσαν για μένα (σ.σ. είναι τρελός ο Ιταλός) και νιώθω τιμή που κατέκτησα δύο Κύπελλα με τον Άρη. Θέλω να εκφράσω την αγάπη μου στον κόσμο του Άρη. Έζησα απίστευτες καταστάσεις που δεν ξεχνιούνται με τίποτα».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: