Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Μία στις τέσσερις… χαμογελά!!

Μία στις τέσσερις… χαμογελά!
Οι τέσσερις από τις πέντε τελευταίες της βαθμολογίας στην Premier League κοντράρονταν με στόχο να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Τελικά, μόνο η Άστον Βίλα κατάφερε να πάρει… ανάσα ζωής, επικρατώντας 1-0 της Ρέντινγκ.

Στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο της ΚΠΡ, ο Χάρι Ρέντναπ δεν μπόρεσε να κάνει… μαγικά, με την ομάδα του να «κολλάει» στο 0-0 με τη Σάντερλαντ.

Στο «Βίλα Παρκ», οι γηπεδούχοι έπαιζαν -αν και νωρίς- την ύπαρξή τους, μετά την πολύ κακή εκκίνηση. Και δεν έφτανε αυτό, αλλά ήρθε και η «επανάσταση» του Μπεντ πριν την έναρξη του αγώνα, καθώς έμαθε πως δεν ξεκινά βασικός και τα πήρε! Τουλάχιστον, στο γήπεδο οι «χωριάτες» διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι. Στο 80’ ο Μπεντεκέ ήρθε να «λυτρώσει» την ομάδα του, σημειώνοντας το 1-0 που έμεινε ως το τέλος. Έτσι, η Άστον Βίλα πήρε σημαντικό τρίποντο και μάλιστα βγήκε από την ζώνη του υποβιβασμού, με την Σαουθάμπτον να παίρνει τη θέση της.


Στο έτερο παιχνίδι της ημέρας, ο Χάρι Ρέντναπ έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της ΚΠΡ, με στόχο να την ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας. Ο Άγγλος τεχνικός λογικά θα κατάλαβε πως έχει πολύ δουλειά μπροστά του, καθώς αν και οι «Ρέιντζερς» ήταν ανώτεροι, δεν κατάφεραν να «σπάσουν» την άμυνα της Σάντερλαντ και έμειναν στο 0-0. Έτσι, η ΚΠΡ παραμένει τελευταία με 5 βαθμούς, ενώ οι «μαυρόγατες» έστω και οριακά βρίσκονται πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

Τρίτη 27/11

Σάντερλαντ-ΚΠΡ 0-0

Άστον Βίλα-Ρέντινγκ 1-0
(80’ Μπεντεκέ)

Τετάρτη 28/11
Τσέλσι-Φούλαμ (21:45)
Έβερτον-Άρσεναλ
Σαουθάμπτον-Νόριτς
Στόουκ-Νιούκαστλ
Σουόνσι-Γουέστ Μπρομ
Τότεναμ-Λίβερπουλ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Χαμ (22:00)
Γουίγκαν-Μάντσεστερ Σίτι

Η επόμενη (15η) αγωνιστική:

Σάββατο 1/12
Γουέστ Χαμ-Τσέλσι
Μάντσεστερ Σίτι-Έβερτον
Φούλαμ-Τότεναμ
Λίβερπουλ-Σαουθάμπτον
Γουέστ Μπρομ-Στόουκ
ΚΠΡ-Άστον Βίλα
Άρσεναλ-Σουόνσι

Κυριακή 2/12
Νόριτς-Σάντερλαντ

Δευτέρα 3/12
Νιούκαστλ-Γουίγκαν



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: