Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Μία συνάντηση, τρεις προσφυγές!!

Μία συνάντηση, τρεις προσφυγές!
Σημαντική πρόοδο στις επαφές με πιστωτές της ΠΑΕ ΑΕΚ είχαν σήμερα οι συνεργάτες του Ηλία Βιντιάδη. Για πολλές ώρες από το μεσημέρι βρίσκονταν στα Σπάτα και είχαν επικοινωνία μαζί τους με σκοπό να προχωρήσουν την υπόθεση «κούρεμα» των οφειλομένων.

Μέχρι σήμερα κατάφεραν να έρθουν σε επαφή με περισσότερους από τους μισούς πιστωτές, με πρόθεση μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να μπορέσουν να έχουν μιλήσει με όλους και να μπορούν να κάνουν εκτιμήσεις για τις αντιδράσεις τους.

Σε αυτούς ο Ηλίας Βιντιάδης φέρεται να προτείνει το «κούρεμα» ύψους 40% των απαιτήσεών τους, με την δέσμευση η αποπληρωμή να γίνει μέσα σε 15 ημέρες από την στιγμή που θα αλλάξει η διοίκηση στην ΠΑΕ.

Μια από τις πιο σημαντικές επαφές με την πλευρά των πιστωτών θα έχουν αύριο οι εκπρόσωποι του Ηλία Βιντιάδη. Πρόκειται θα συναντηθούν με τον εκπρόσωπο των Σάχα, Βάργκας και Αλεξόπουλο.

Πρόκειται για μια συνάντηση αρκετά σημαντική καθώς πρόκειται για πιστωτές της ομάδας που έχουν κινηθεί νομικά εναντίον της. Θυμίζουμε ότι στην υπόθεση του Αργεντινού τερματοφύλακα, η υπόθεσή του έχει τελεσιδικήσει.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: