Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

«Εμφύλιος» στη Ρεάλ για Μουρίνιο

Διχασμένοι εμφανίζονται οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης για την παρουσία του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της ομάδας. Αυτό φάνηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης της «βασίλισσας» με την Αλκογιάνο για το Κύπελλο Ισπανίας.

Στο 16ο λεπτό οι φίλοι της Ρεάλ που βρίσκονταν στο Νότιο Κομμάτι του «Μπερναμπέου» άρχισαν να φωνάζουν υπέρ του Πορτογάλου τεχνικού και άμεσα απάντησαν το υπόλοιπο γήπεδο με σφυρίγματα!

Για περίπου 75 λεπτά με το σκορ να είναι 1-0, υπήρξε μία μικρή διαμάχη ανάμεσα στους οπαδούς της ομάδας. Οι υποστηρικτές του Μουρίνιο φώναζαν πέντε φορές το όνομά του και το υπόλοιπη γήπεδο απαντούσε με σφυρίγματα.

Κάποιοι θεωρούν ότι αυτό δεν κάνει καλό στην ομάδα, ενώ όσοι υποστηρίζουν τον 49χρονο τεχνικό έλεγαν ότι «μόνο εκείνος μπορεί να βοηθήσει την ομάδα». Μέσα σε αυτήν την κατάσταση οι κάμερες συνέλαβαν τον μουρίνιο και τον Αϊτόρ ΚΑράνκα να γελούν μαζί με τον Ρουί Φαρία για όσα συνέβαιναν εκτός του αγωνιστικού χώρου.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιανουάριο μετά από έναν αγώνα με την Μπιλμπάο: «Δεν γεννήθηκα Μαδριλένος, δεν ζήτησα να έρθω, η Ρεάλ μου το ζήτησε. Δεν ζήτησα να έρθω εδώ, εσείς με φέρατε…». Πάντως, ο Μουρίνιο αποφάσισε να μην μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου μετά την λήξη της αναμέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: