Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Ανάκληση άδειας σε Ηρακλή!!

Την ανάκληση του πιστοποιητικού του Ηρακλή για την συμμετοχή του στην Α1 Ανδρών, αποφάσισε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, λόγω μη προσκόμισης φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας.
Βαρύς έπεσε τελικά ο πέλεκυς στον Ηρακλή από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, καθώς αποφάσισε την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών λόγω μη προσκόμισης φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας. Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «H Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α.), στη σημερινή συνεδρίασή της, αποφάσισε:
1) Την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής των κάτωθι ομάδων, για λόγους, που συνιστούν βαρεία παράβαση του νόμου και αφορούν στο δημόσιο συμφέρον:
γ) ΤΑΑ ΗΡΑΚΛΗΣ (μη προσκόμιση φορολογικής, ασφαλιστικής ενημερότητας κ.α.)».
Τι μέλλει γενέσθαι!
Από εδώ και πέρα και μετά την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, τα πράγματα είναι απλά. Η ΕΟΠΕ θα περιμένει την απόφαση από την Επιτροπή, προκειμένου να την στείλει στον Αθλητικό Δικαστή, ο οποίος και θα αποφασίσει, με τον κανονισμό να λέει για υποβιβασμό στην Α2.
Αν τελικά ο Αθλητικός Δικαστής αποφασίσει να υποβιβάζει τον «γηραιό», οι... κυανόλευκοι έχουν το δικαίωμα να προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ, προκειμένου να παλέψουν για την παραμονή τους. Μέχρι όμως να βγει η απόφαση από το ΑΣΕΑΔ, οι αγώνες της ομάδας του Αντρέι Κράβαρικ θα αναβάλλονται και γι' αυτό η ΕΣΑΠ στην συγκεκριμένη περίπτωση θα παλέψει για να βγει η απόφαση το συντομότερο δυνατό. Αν και στο ΑΔΣΕΑΔ δεν αλλάξει τίποτα, τότε ο Ηρακλής θα υποβιβαστεί και το πρωτάθλημα θα συνεχίσει με 11 ομάδες και μένει να δούμε αν θα υπάρξουν ή όχι πλέι άουτ.


πηγή: gazzetta.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: