Κοντά στην Κέρκυρα φαίνεται πως είναι η φετινή αποκάλυψη της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Γιάννης Στεφανίδης. Και ο Πανιώνιος έχει δείξει ενδιαφέρον για τον πρώτο σκόρερ της Football League.
Την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του διανύει ο επιθετικός της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Γιάννης Στεφανίδης,που βρίσκετασι στην κορυφή της λίστας με τους πρώτους σκόρερ της Football League και έχει συμβάλει τα μέγιστα στην πολύ καλή πορεία της ομάδας του.
Ο 26 επιθετικός έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ομάδων με τα δύο συνεχόμενα χατ τρικ που πέτυχε, καθώς δείχνει να έχει ξεπεράσει το μοναδικό του ελάττωμα, την δυσκολία του στο σκοράρισμα.
Ο Στεφανίδης είναι παίκτης με πολύ καλή τεχνική, γρήγορος και ξέρει να κρατάει μπάλα. Αν λοιπόν πάρει μπρος και στο σκοράρισμα, τότε μπορεί να εξελιχθεί σε ένα πολύτιμο εργαλείο.
Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες από τα Γιαννιτσά, τον επιθετικό έχουν βάλει στην λίστα τους αρκετές ομάδες, με την Κέρκυρα και τον Πανιώνιο να είναι αυτές που έχουν δείξει πιο ζεστό ενδιαφέρον. Προβάδισμα πάντως έχουν οι Φαίακες, καθώς ο Πανιώνιος φαίνεται να κολλάει στην ηλικία, λόγω του γνωστού περιορισμού στις μεταγραφές παικτών άνω των 24 ετών.
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του gazzetta.gr ο παίκτης είναι θετικός σε ενδεχόμενη μεταγραφή του στην Κέρκυρα, καθώς το βλέπει ως ένα άλμα στην καριέρα του.
Από την μεριά της η διοίκηση της Αναγέννησης δεν φαίνεται πως υπάρχει περίπτωση να του σταθεί εμπόδιο και σε περίπτωση που προχωρήσουν οι επαφές θα τον αφήσει ελεύθερο αν και έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο.


πηγή: gazzetta.gr