Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Η ατζέντα Αρβανίτη για την συνέντευξη τύπου της Πέμπτης!!

Η συνέντευξη τύπου που είχε προανναγγείλει ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (27/11) στις 13:00 στην αίθουσα Τύπου «Ηλίας Ζυγούρης» στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, τηρώντας την δέσμευση του για την ενημέρωση των φιλάθλων της ομάδας για τα οικονομικά και αγωνιστικά ζητήματα που αφορούν τον Άρη και ουσιαστικά ένα διάστημα περίπου πέντε μηνών από την τελευταία συνέντευξη τύπου μέχρι σήμερα.
Η ατζέντα θεμάτων του προέδρου είναι μεγάλη μιας και αρκετά συνέβησαν στο διάστημα που μεσολάβησε και τα οποία πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος της ομάδας, ζητώντας απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα.

Ο Λευτέρης Αρβανίτης θα αναφερθεί στα οικονομικά ζητήματα, καταρχήν στα χρήματα που έχει καταβάλλει η ΚΑΕ επί των ημερών του προς το Δημόσιο και τους τρίτους, ώστε να παρουσιάσει μία λεπτομερή εικόνα για την κατάσταση που βρήκε, η οποία είχε γνωστοποιηθεί στην προηγούμενη συνέντευξη τύπου, αλλά και στους διακανονισμούς με αθλητές στους οποίους ο Άρης οφείλει χρήματα.

Ένα ζήτημα στο οποίο θα αναφερθεί ο πρόεδρος της ΚΑΕ είναι η υπόθεση της FIBA, μιας και θέλει να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα την στιγμή που καθημερινά καθόλη την διάρκεια του καλοκαιριού το συγκεκριμένο θέμα ήταν στην... πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος με την γνωστή κατάληξη, να μην αρθεί η απαόγρευση και να μην επιτραπεί η συμμετοχή Αμερικανών.
Ο Λευτέρης Αρβανίτης θέλει με την συγκεκριμένη συνέντευξη τύπου να κάνει το δικό του άνοιγμα προς τον κόσμο της ομάδας, μιλώντας εκ μέρους και των υπολοίπων μελών της διοίκησης, ζητώντας μία μεγαλύτερη στήριξη στα επόμενα παιχνίδια και σε μία δύσκολη στιγμή από αγωνιστικής και βαθμολογικής πλευράς. Λογικά στο πάνελ θα βρεθούν και άλλα μέλη της διοίκησης όπως είχε στην προηγούμενη συνέντευξη τύπου όπου το παρών είχε δώσει ο κ. Κουρόγλου και ο κ. Γαλιλαίας.



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: