Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Παραμένει «Φονέας»

Παραμένει «Φονέας»
Τι και αν ο Φωστήρας βρίσκεται στα… αλώνια της Football League 2;

Ο «Φονέας» θυμήθηκε τις ένδοξες μέρες του παρελθόντος του, με αποτέλεσμα να «σκοτώσει» στον Ταύρο με 1-0 τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Έτσι, το σύνολο του Κώστα Ψυρόπουλου πήρε ελαφρύ προβάδισμα για τη ρεβάνς που θα γίνει στη Νέα Σμύρνη στις 19 Δεκεμβρίου.

Τώρα όσον αφορά στο ματς και οι δύο ομάδες μπήκαν επιφυλακτικά σε αυτό με αποτέλεσμα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης να μην δημιουργηθούν ευκαιρίες σε καμία από τις δύο εστίες. Ωστόσο, με το πέρασμα του χρόνου το σύνολο του Δημήτηρη Ελευθερόπουλου έβρισκε σιγά- σιγά τα πατήματά του, όμως το γκολ τελικά ήρθε από τους γηπεδούχους στο 33’ με τον Ηλία Κάμπα. Ο έμπειρος επιθετικός με όμορφη ανάποδη κεφαλιά νίκησε τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου κάνοντας το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος οι «κυανέρυθροι» συνέχιζαν να πιέζουν, προκειμένου να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης. Ωστόσο, η καλή αμυντική λειτουργία των ποδοσφαιριστών του Φωστήρα τους εμπόδισε να κάνουν το 1-1. Ο Πανιώνιος είχε την κατοχή της μπάλας τη περισσότερη ώρα του αγώνα, χωρίς όμως να καταφέρει να την αξιοποιήσει. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης έχασαν μεγάλη ευκαιρία να κάνουν το 2-0.

Φωστήρας (Κώστας Ψυρόπουλος): Μπότος, Μπιλίτσης (75' λ.τ Καλλέργης), Πεταυράκης, Νικολόπουλος, Τσώνης, Μπούμπας (85' Ψαρρής), Τασούλης, Κούτρος, Μπουκούρης, Δωροβίνης, Κάμπας (87' Βαβάτσικος).

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Κούρντι, Ζυγογιάννης, Κουλουχέρης, Γιαννούλης, Μπούζας (61' Σάμαρης), Μενδρινός (46' Ντούνης), Κολοβός (46' Ρόκας), Σμυρλής, Καμπάνταης, Κοντοχρήστος.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: