Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Καταλύτης το Τσάμπιονς Λιγκ για Άρσεναλ!!


Καταλύτης το Τσάμπιονς Λιγκ για Άρσεναλ
Η παραμονή αρκετών παικτών στην Άρσεναλ και την επόμενη σεζόν θα εξαρτηθεί κυρίως από το που θα αγωνίζεται η ομάδα του Λονδίνου, με τα media στο Νησί να αποκαλύπτουν πως η διοίκηση του συλλόγου ετοιμάζει περικοπές σε περίπτωση που οι «κανονιέρηδες» δεν εξασφαλίσουν τη συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η κατάσταση στην Άρσεναλ είναι …μία κρύο μία ζέστη από την αρχή της σεζόν, με την αγωνιστική παρουσία των Λονδρέζων να επιδεινώνει το άσχημο κλίμα.

Όπως γίνεται γνωστό από τα ρεπορτάζ στο Νησί, η διοίκηση της ομάδας δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια σε περίπτωση που οι παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ τερματίσουν κάτω από τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πιο πιθανή εξέλιξη είναι να κληθούν οι παίκτες των οποίων τα συμβόλαια εκπνέουν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, αλλά με μειωμένες αποδοχές. Καρλ Τζένκινσον, Κίεραν Γκιμπς, Άλεξ Τσάμπερλεϊν, Τζακ Γουίλσιρ, Θίο Γουόλκοτ και Μπακαρί Σανιά είναι οι ποδοσφαιριστές που θα νιώσουν πρώτοι το …κύμα λιτότητας, πάντα σε περίπτωση που ο σύλλογος δεν καταφέρει να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η κίνηση αυτή γίνεται ώστε να προστατευθεί ο σύλλογος από ενδεχόμενη οικονομική καταστροφή, αφού τα έσοδα θα είναι σημαντικά μειωμένα. Όσον αφορά την περίπτωση του Σανιά, στο Γάλλο αμυντικό φαίνεται πως έχει προταθεί ήδη νέο συμβόλαιο, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως αυτό είναι μονοετές, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον δεξιό οπισθοφύλακα.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: