Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Δεν… μασάει πουθενά!!

Δεν… μασάει πουθενά
Είχε πολλά προβλήματα, λόγω των απουσιών βασικών παικτών της ομάδας. Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό στην έδρα της Ξάνθης. Έμεινε με δέκα παίκτες στο 68’, λόγω της κόκκινης που δέχτηκε ο Ουσέρο. Κι όμως, αυτός ο Αστέρας Τρίπολης δείχνει ότι δεν… μασάει πουθενά και παρά τις αντιξοότητες κατάφερε στα Πηγάδια για την 13η αγωνιστική να πάρει την ισοπαλία με σκορ 1-1. Οι Ακρίτες πλήρωσαν την πρωτοβουλία των κινήσεων που έδωσαν στους φιλοξενούμενους και δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Ο Αστέρας ταξίδεψε στη Θράκη με πάρα πολλά προβλήματα, λόγω των πολλών απουσιών και βρέθηκε να αντιμετωπίζει κι άλλα κατά την διάρκεια της αναμέτρησης. Όμως, η ομάδα που έχει δημιουργήσει ο Σάκης Τσιώλης δείχνει ότι έχει… μέταλλο και μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε δυσκολία. Ο σκόρερ της ισοφάρισης Κλαντζής, ανήμερα των γενεθλίων του έκανε το καλύτερο δώρο στην ομάδα του χαρίζοντάς της έναν πολύτιμο βαθμό.

Για την Ξάνθη η νίκη στην έδρα της ήταν μονόδρομος και παρά το γεγονός ότι όλα έδειχναν να πηγαίνουν εξαιρετικά για τους Ακρίτες, δεν κατάφεραν για ένα ακόμα παιχνίδι να πάρουν τους τρεις βαθμούς που τόσο είχαν ανάγκη. Οι γηπεδούχοι πλήρωσαν την χαλάρωσή τους όταν ο Αστέρας έμεινε με παίκτη λιγότερο, αλλά και το γεγονός ότι δεν προσπάθησαν να «καθαρίσουν» το παιχνίδι και έδωσαν την πρωτοβουλία στην ομάδα της Τρίπολης.



Ιδανικό ξεκίνημα για την Ξάνθη στο παιχνίδι, καθώς με το…καλημέρα κατάφερε να πετύχει γκολ, με τον Ονουάτσι στο 2ο λεπτό να εκμεταλλεύεται την αδράνεια της άμυνας του Αστέρα, μετά από κόρνερ του Μάνταλου και να κάνει το 1-0. Στη συνέχεια η Ξάνθη προσπάθησε να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Λοντίγκιν και να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις.

Η ομάδα της Τρίπολης είχε την κατοχή της μπάλας. Ωστόσο, δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια απειλητική στιγμή στα καρέ των γηπεδούχων.

Η Ξάνθη μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και προσπάθησε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ, με τον Ονουάτσι, όμως, να σπαταλά στο 50’ την ευκαιρία να κάνει το 2-0. Το παιχνίδι κυλούσε υπέρ τον Ακριτών και τα πράγματα έγιναν ακόμα καλύτερα για τους γηπεδούχους, όταν η ομάδα της Τρίπολης έμεινε με δέκα παίκτες μετά την δεύτερη κίτρινη που δέχτηκε ο Ουσέρο στο 68’.

Η αντίδραση, όμως, του Αστέρα ήταν εξαιρετική και στο 72΄κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με τον Καλαντζή, ο οποίος μετά από σέντρα του Καρντάσιο έκανε το 1-1. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη στα τελευταία λεπτά, ωστόσο, έμεινε η ισοπαλία.






Ξάνθη (Κωστένογλου): Λοντίγκιν, Γούτας, Μπέρτος, Βάλλας, Μάνταλος (82’ Νάκας), Μαρσελίνιο, Μαρίν (60’ Πλατέλλας), Ονουάτσι (73’ Μαρκόφσκι), Φλίσκας, Βασιλακάκης, Κομεσίδης,

Στον πάγκο: Λυμπερόπουλος, , Ράνος, Τριάδης, Καζούμπα

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Καστέλς, Ρούσσης, Ουσέρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις (59’ Καλαντζής), Φραγκουλάκης (46’ Καρντάσιο), Ναβάρο (77’ Άλβαρεζ), Γκάμπριελ

Στον πάγκο: Μπαντής, Μπακασέτας, Γιαλούσης, Κωστούλας



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: