Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

«Άμα έχεις Δημήτρη Παπαδόπουλο…»


«Άμα έχεις Δημήτρη Παπαδόπουλο…»
Κάθε άλλο παρά αδικημένος για το λίγο χρόνο συμμετοχής που έχει στον Πανθρακικό, εμφανίστηκε ο Λεωνίδας Κυβελίδης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο επιθετικός της ομάδας της Κομοτηνής έπλεξε το εγκώμιο του Δημήτρη Παπαδόπουλου, ενώ τόνισε πως ο νέος προπονητής, Παύλος Δερμιτζάκης, έχει προσθέσει τη δική του… πινελιά, η οποία φαίνεται στα τελευταία παιχνίδια.

Απόσπασμα από όσα είπε ο Λεωνίδας Κυβελίδης στην εκπομπή «Βάσει σχεδίου»:

Για τη νίκη επί της Νίκης Βόλου (2-0) στο Κύπελλο: «Θα μπορούσαμε βάλουμε και άλλα τέρματα, ενώ στο τέλος μπορεί και να το πληρώναμε. Το 2-0 είναι ένα καλό σκορ, για τον επαναληπτικό και είναι σημαντικό που δεν δεχτήκαμε γκολ. Υπάρχει ένα ακόμα παιχνίδι και θα δούμε το επόμενο».

Για το τι έχει αλλάξει στον Πανθρακικό ο Παύλος Δερμιτζάκης: «Και με τον κ. Παντελίδη δουλεύαμε καλά, αλλά δυστυχώς δεν παίρναμε τα αποτελέσματα. Σίγουρα, ο κ. Δερμιτζάκης έχει βάλει τη δική του πινελιά, στη συγκέντρωση και την πειθαρχία της ομάδας και αυτό φάνηκε στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που δεν δεχθήκαμε καν γκολ. Η ομάδα βγάζει αρκετές φάσεις και πιστεύω πως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στη συνέχεια».

Για το γεγονός πως δεν είναι βασικός: «Όταν έχεις μπροστά σου τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος είναι σε πολύ καλή κατάσταση, δεν μπορώ να πω πως αδικούμαι. Περιμένω την ευκαιρία μου, για να βοηθήσω».

Για το αν ο Πανθρακικός μπορεί να μείνει στην κατηγορία: «Αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και όλα λειτουργούν σωστά όπως τώρα, μπορούμε να μείνουμε εύκολα στην κατηγορία».

Για τις ομάδες που είναι στο γκρουπ του υποβιβασμού: «Αγωνιστικά πιστεύω ότι από αυτές τις ομάδες είμαστε καλύτεροι. Ο Άρης και η ΑΕΚ έχουν βαριά φανέλα και μπορεί να μην τους έχει βοηθήσει μέχρι τώρα, αλλά σίγουρα στη συνέχεια θα γίνουν καλύτεροι. Εμείς αν είμαστε προσεκτικοί δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Για το μας που ακολουθεί με τον ΟΦΗ: «Ο κ. Αναστόπουλος έχει χτίσει μία ισχυρή ομάδα, η οποία βασίζεται σε κάποιες σημαντικές μονάδες, όπως είναι ο Σίσιτς. Εμείς θα πάμε εκεί για να κάνουμε το παιχνίδι μας, όπου θα προσηλωθούμε στις αδυναμίες μας και θα χτυπήσουμε εκείνες που έχει ο ΟΦΗ, για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: