Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

«Μονομαχία» Τσέλσι και Άρσεναλ για Μάτρι!!

«Μονομαχία» Τσέλσι και Άρσεναλ για Μάτρι
Τα ξίφη τους για την απόκτηση του Αλεσάντρο Μάτρι φέρονται έτοιμοι να διασταυρώσουν τον προσεχή Ιανουάριο οι δύο λονδρέζικοι σύλλογοι. Σύμφωνα με αγγλικές πηγές, οι δύο ομάδες ενδιαφέρονται να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 28χρονο επιθετικό, ο οποίος βλέπει το χρόνο συμμετοχής του στη Γιουβέντους να μειώνεται.

Ο Μάτρι βρίσκεται πίσω στην προτίμηση του Αντόνιο Κόντε σε σχέση με τον Φάμπιο Κουαλιαρέλα και τον Σεμπάστιαν Τζοβίνκο. Έτσι, φήμες θέλουν τους «μπιανκονέρι» να βάζουν πωλητήριο στον Ιταλό στράικερ στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Το γεγονός αυτό φαίνεται πως δεν έχει αφήσει αδιάφορη την Άρσεναλ, η οποία μάλιστα λέγεται πως έχει καταθέσει και επίσημη προσφορά για τον παίκτη, με πιθανό έμψυχο αντάλλαγμα τον Γιόχαν Τζουρού.
Στο κόλπο της απόκτησης του Μάτρι δεν αποκλείεται να μπει και η Τσέλσι, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το Νησί, οι πρωταθλητές Ευρώπης ήδη έχουν κάνει διερευνητικές επαφές με τους «μπιανκονέρι».

Το ποσό που θα πρέπει να καταβάλει οποιαδήποτε ομάδα ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή, εκτιμάται κοντά στα 16 εκατομμύρια ευρώ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: