Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Κίνδυνος νέων κυρώσεων για Μάλαγα!!

Κίνδυνος νέων κυρώσεων για Μάλαγα
Η ομάδα της Ανδαλουσίας, μπορεί αγωνιστικά να έχει εξασφαλίσει την πρόκριση για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, στην παρθενική της εμφάνιση, στον κορυφαίο θεσμό, ωστόσο η μη εκπλήρωση των οφειλών της, την φέρνει αντιμέτωπη με περαιτέρω κυρώσεις ακόμα και με αποκλεισμό από τη συνέχεια, από την ΟΥΕΦΑ.

Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία έχει διαπιστώσει, πως η ισπανική ομάδα, δεν κατάφερε εγκαίρως, δηλαδή μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη, να τακτοποιήσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές της και ανάμεσα σε μια σειρά ποινών που μπορεί να της επιβληθούν είναι ακόμα και ο άμεσος αποκλεισμός από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επίσης για τη Μάλαγα είναι επιβαρυντική η καθυστέρηση των πληρωμών των ποδοσφαιριστών, αλλά και το γεγονός πως δεν υπήρξαν αρκετές πωλήσεις για να τακτοποιηθούν οφειλές. Από την πλευρά της Μάλαγα, εκπρόσωπος έκανε λόγο για μεγάλη προσπάθεια του συλλόγου να τακτοποιήσει τις οφειλές της το συντομότερο δυνατό και πως ελπίζει σε ξεμπλοκάρισμα από την ΟΥΕΦΑ. Μάλιστα ο εκπρόσωπος της Μάλαγα, τόνισε πως ο Ντούντα, ένας εκ των αρχηγών, δήλωσε πως και οι παίκτες είναι ικανοποιημένοι από τις εγγυήσεις που έλαβαν από τον Αμπντουλάχ Μπιν Νασέρ Αλ Τανί.

Στο μεταξύ άρθηκε η αναστολή, για 16 από τις 23 ομάδες που αντιμετώπιζαν παρόμοια προβλήματα και βρίσκονταν κάτω από το μικροσκόπιο μεταξύ των οποίων η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Ρουμπίν Καζάν, η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και η Φενέμπατχτσε.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: