Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Βίλας Μπόας: «Δεν πάει πουθενά ο Μπέιλ»

Βίλας Μπόας: «Δεν πάει πουθενά ο Μπέιλ»
Αρνητικός στην παρότρυνση του Λούκα Μόντριτς για μετακόμιση του Γκάρεθ Μπέιλ στην Ρεάλ Μαδρίτης, εμφανίστηκε ο Αντρέ Βίλας Μπόας. Ο τεχνικός της Τότεναμ συνέστησε στον μέσο των «μερέγχες» να κάνει την δουλειά του, αποκλείοντας παράλληλα, το σενάριο πώλησης του Μπέιλ.

«Νομίζω ότι πρέπει να εστιάσει περισσότερο στην δική του ομάδα παρά στη δική μας. Αυτό που πρέπει να σκέφτεται τώρα είναι το παιχνίδι της Ρεάλ κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και το Champions League», σημείωσε αρχικά ο Βίλας Μπόας.

Το όνομα του Γκάρεθ Μπέιλ έχει συνδεθεί με πολλές ομάδες, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, ο Πορτογάλος προπονητής, ωστόσο, επιμένει ότι ο παίκτης θα παραμείνει στο βόρειο Λονδίνο.

«Η ομάδα, όπως επεσήμανε και ο Μόντριτς, πρέπει να βελτιωθεί προκειμένου να παίξει στο Champions League και χρειαζόμαστε παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά προκειμένου να το πετύχουμε αυτό. Δεν θέλουμε να πουλήσουμε κανέναν παίκτη. Έχουμε εστιάσει στους στόχους μας γι αυτή τη σεζόν και αυτό είναι το σημαντικό για εμάς», ήταν τα λόγια του Βίλας Μπόας.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: