Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Γκρίνια στην Κατάνια για τη διαιτησία!!


Γκρίνια στην Κατάνια για τη διαιτησία
Ο προπονητής της Κατάνια, Ρολάντο Μαράν και ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Σέρχιο Γκασπαρίν εξέφρασαν την απογοήτευση τους για τη διαιτησία μετά την ήττα από τη Μίλαν με 1-3. «Είναι εμφανής η ψυχολογική πίεση που ασκείται από τις μεγάλες ομάδες στους διαιτητές», ήταν το μήνυμα τους.

Οι «ελέφαντες» προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος ,αλλά ο Στεφάν Ελ Σαραουί ισοφάρισε από καθαρή θέση οφσάιντ λίγα λεπτά μετά την αποβολή του Μπαριέντος.

«Αυτά τα δύο γεγονότα άλλαξαν τον αγώνα», τόνισε ο Μαράν και συνέχισε: «Πριν από την αποβολή δεν επιτρέψαμε τίποτα στη Μίλαν και καταφέραμε να περιορίσουμε όλες τις κινήσεις της. Παίζαμε το παιχνίδι μας έτσι όπως το είχαμε σχεδιάσει όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις.

Δυστυχώς στην Κατάνια έχουμε συνηθίσει κάποιες περίεργες αποφάσεις και δεν είναι ωραία συνήθεια αυτή. Το αποτέλεσμα μας αδικεί αφού θέλαμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες μετά την απώλεια του ντέρμπι, αλλά τουλάχιστον είδα την ομάδα να δουλεύει καλά
».

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που στο «Μασιμίνο» η Κατάνια αδικείται από τη διαιτησία αφού η Γιουβέντους πέρασε από την συγκεκριμένη έδρα με ένα γκολ οφσάιντ και ένα κακώς ακυρωθέν γκολ των Σικελών.

«Κάθε φορά που παίζουμε με ένα μεγάλο σύλλογο, το να δεχόμαστε ένα γκολ οφσάιντ είναι πλέον κανονισμός», πρόσθεσε ο αθλητικός διευθυντής Γκασπαρίν και συμπλήρωσε:

«Η ψυχολογική πίεση που ασκείται στους διαιτητές από τις μεγάλες ομάδες είναι αναμφισβήτητη. Τα λάθη των βοηθών είναι ακόμη χειρότερα αφού τόσο αυτό του Ελ Σαραουί όσο και το γκολ της Γιουβέντους, μπορούσαν πολύ εύκολα να υποδειχθούν. Τα σημαιάκια μένουν χαμηλά στα χέρια τους όταν έχουν να παίξουν με μεγάλους συλλόγους».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: