Κατειλημμένο, από ομάδα φοιτητών, που πρόσκειται στο χώρο της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς αυτή τη φορά, βρίσκεται και πάλι από το βράδυ το κτίριο διοίκησης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης.


Πριν συμπληρωθεί ένα 24ωρο από την εισβολή της αστυνομίας στο κτίριο, πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα φοιτητών μπήκε νωρίς το βράδυ αιφνιδιαστικά στο κτίριο, όπου και παραμένει μέχρι αυτή την ώρα, χωρίς να σημειωθούν επεισόδια.
Οπως δήλωσε στο ΑΜΠΕ, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργολαβικών Υπαλλήλων στο ΑΠΘ, Σιδέρης Κωνσταντινίδης, έξω από το κτίριο διοίκησης παραμένουν επίσης συνάδελφοί, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συλλήψεις και την παραπομπή στο Αυτόφωρο Δικαστήριο των 11 συλληφθέντων.
Η αστυνομία δεν ανακοίνωσε, μέχρι στιγμής, το παραμικρό, ενώ για τη νέα κατάληψη, για το γεγονός έχουν ενημερωθεί οι πρυτανικές αρχές.
Οι 11 εργολαβικοί υπάλληλοι συνελήφθησαν μετά την επέμβαση των ΜΑΤ, που πραγματοποιήθηκε σήμερα τα ξημερώματα και οδήγησε στον τερματισμό της κατάληψης του κτιρίου. Θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο την Δευτέρα.
Πηγή: ethnos.gr