Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Μόντριτς: «Μπέιλ, έλα να με βρεις!»

Μόντριτς: «Μπέιλ, έλα να με βρεις!»
Η Ρεάλ Μαδρίτης θεωρεί ο Λούκα Μόντριτς ότι πρέπει να είναι η επόμενη στάση στην καριέρα του Γκάρεθ Μπέιλ. Ο πρώην μέσος της Τότεναμ μετακόμισε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» την αρχή της σεζόν και εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνίζεται μαζί με τον 23χρονο Ουαλό, με τη φανέλα των «μερέγχες».

«Μιλούσαμε αρκετά και γνωρίζω πόσο πολύ θέλει να αγωνίζεται στο Champions League κάθε χρόνο. Το όνειρό του μάλιστα είναι να κερδίσει τον τίτλο της κορυφαίας διοργάνωσης», τόνισε αρχικά ο 27χρονος Κροάτης.

Ο Μόντριτς επεσήμανε ότι ο Μπέιλ θα μπορούσε να προσαρμοστεί απόλυτα στους ρυθμούς της Ρεάλ Μαδρίτης και δήλωσε ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την αγωνιστική αυτοπεποίθηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. «Θα ήμαστε ασταμάτητοι αν είχαμε Ρονάλντο και Μπέιλ μαζί στην ίδια ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Μόνο αν η Τότεναμ παίξει στο Champions League, όμως, θα μπορέσει να τον κρατήσει. Όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι θα ήθελαν να έχουν έναν τέτοιο παίκτη, σε περίπτωση που αποφασίσει να φύγει από τον αγγλικό σύλλογο. Ο τρόπος που παίζει τρομοκρατεί τους αμυντικούς και όταν είναι σε πολύ καλή φόρμα τίποτα δεν τον σταματάει».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: