Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Γκιτσιούδης: «Δε νομίζω ο Σαββίδης να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη»

Ο βετεράνος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Γιάννης Γκιτσιούδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τον ΠΑΟΚ, τις μεταγραφές και τον Σαββίδη.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

«Ο ΠΑΟΚ στα παιχνίδια αυτά δεν ήταν αυτός που περιμέναμε και αυτός που είχαμε συνηθίσει. Περίμενα να παίξει καλύτερα. Ο Ολυμπιακός έπαιξα καλά και δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδια μας. Στο τέλος ήμασταν και λίγο τυχεροί».

Για τον ΠΑΟΚ και αν μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό:

«Ο ΠΑΟΚ στα μικρά παιχνίδια παίζει καλύτερα, στα μεγάλα θέλει άλλη ψυχολογία. Χτυπάμε τα μικρά και στα μεγάλα θέλει λίγο περισσότερη προσπάθεια. Αν το καταφέρουμε αυτό θα συναγωνιστούμε τον Ολυμπιακό. Δεν πιστεύω να κινδυνεύσουμε από τον Παναθηναϊκό. Οι άλλες ομάδες δε θα αντέξουν ψυχολογικά, δε λέω ότι δεν είναι καλές αλλά η πίεση είναι μεγάλη και πιστεύω δεν θα αντέξουν, θα λυγίσουν».

Για αυτό που λείπει από τον ΠΑΟΚ:

«Του λείπει το δέσιμο. Είχαμε πολλές αλλαγές και πρέπει να καταλάβουν ότι έχουν ένα κοινό σκοπό. Το δέσιμο μεταξύ τους θα παίξει ρόλο».

Για τις μεταγραφές και τον Σαββίδη:

«Δεν ξέρουμε πως θα δέσουν οι παίκτες που θα έρθουν. Κάθε ενίσχυση είναι θετική, αλλά δε νομίζω να ενισχυθούμε πολύ. Πρέπει να βρούμε κάτι πολύ καλό αλλά από την άλλη υπάρχουν και οι νέοι.

Εγώ πιστεύω ότι ο Σαββίδης δε θα βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ο Σαββίδης αγαπάει τον ΠΑΟΚ αλλά είναι και μια σχέση επαγγελματική. Είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας, έξυπνος αλλά δεν νομίζω να ήρθε ώστε να πετάξει τα λεφτά του».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: