Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Λίνεν: «Αντίπαλοί μας είναι… όλοι»


Λίνεν: «Αντίπαλοί μας είναι… όλοι»
Την προσπάθεια να… βιδώσει στο μυαλό των παικτών του πως η ΑΕΚ πρέπει να παλεύει κάθε Κυριακή για την επιβίωσή της συνέχισε ο Έβαλντ Λίνεν.

Μιλώντας στη NOVA, ο Γερμανός τεχνικός τόνισε ότι οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να αντιμετωπίζουν όλα τα παιχνίδια σαν να είναι ντέρμπι.

Και αρχής γενομένης απ’ αυτό με τον ΠΑΣ, να περιορίσουν τα λάθη που κόστισαν πολλούς βαθμούς μέχρι τώρα.


Αναλυτικά όσα είπε ο Λίνεν

Για τη νοοτροπία που πρέπει να έχει η ομάδα: «Ξέρω ότι όλοι θέλουν να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά αντίπαλοί μας είναι όλες οι άλλες ομάδες, με τις οποίες έχουμε καλύτερες πιθανότητες για να τις νικήσουμε. Γι' αυτό θα πρέπει να είναι όλοι σε ετοιμότητα και σ' αυτά τα παιχνίδια να είμαστε συγκεντρωμένοι 150% αν θέλουμε να πετύχουμε».

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: «Παίξαμε πολύ καλά στα πρώτα 30 λεπτά. Νομίζω ότι είχαμε δουλέψει πολύ, αλλά δε σκοράραμε και ίσως χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας στο δεύτερο ημίχρονο, το οποίο ήταν για μας ένα βήμα πίσω. Δεν ήμασταν καλοί απέναντι σε μια καλή ομάδα, όπως ο Λεβαδειακός. Δημιουργήσαμε περισσότερες προσπάθειες απ' τον Λεβαδειακό στο α' μέρος, είχαμε 5 καλές ευκαιρίες και αν είχαμε σκοράρει θα βλέπαμε ένα διαφορετικό β' ημίχρονο».

Για τις ομοιότητες Λεβαδειακού και ΠΑΣ: «Ο Λεβαδειακός διαθέτει πολύ καλούς επιθετικούς, αλλά και παίκτες με τεχνική, οι οποίοι μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα σε οποιαδήποτε άμυνα. Ο ΠΑΣ έχει παρόμοιους παίκτες και δε νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Έχουν περισσότερους βαθμούς από εμάς και το πιο σημαντικό είναι ότι πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Κόντρα στον Λεβαδειακό δεν το κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο αυτοί δε μας δημιούργησαν ευκαιρίες και αν ήμασταν έτσι και μετά την ανάπαυλα, θα παίρναμε τουλάχιστον έναν βαθμό».

Για τα δυνατά σημεία των Γιαννιωτών: «Ο ΠΑΣ έχει καλούς επιθετικούς. Αναπτύσσουν το παιχνίδι τους με λίγες επαφές. Ψάχνουν περισσότερο τον Ίλιτς για να του δώσουν την πρώτη πάσα, είτε δεξιά, είτε αριστερά, είτε στον άξονα. Παίζουν γρήγορα με λίγες επαφές, έχουν γρήγορους παίκτες, όπως ο Γεωργίου και ο Κοροβέσης. Ο Ντε Βινσέντι είναι καλός χειριστής της μπάλας και σκοράρει, αλλά δίνει και καλές πάσες. Γι' αυτό οι γραμμές μας πρέπει να είναι κοντά, ώστε να μην τους επιτρέψουμε να δημιουργήσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: